Sretno!

Vjenčanje 18 mjeseci nakon upoznavanja u kafiću: Domaći glumac drugi put pred oltarom

Nina Erak (Foto: PR) Nina Erak (Foto: PR) PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nina Erak (Foto: PR) Galerija

Boris Svrtan oženio se logopetkinjom Kristinom Turk, a prethodno je bio u braku s glumicom Ninom Erak, zvijezdom serije "Na granici".

55-godišnji glumac Boris Svrtan prošlog se petka vjenčao s tri godine mlađom logopetkinjom Kristinom Turk.

Pogledaj i ovo Britney Spears (Foto: Profimedia) Pijano vjenčanje Ovaj čovjek proslavio se samo zbog braka od 55 sati koji je sklopio sa ženom za kojom je svijet bio lud

Ipak, tog jutra glumac je prvo odigrao jutarnju predstavu "Kako je počeo rat na mom otoku" u svom matičnom kazalištu Gavella, a zatim se počeo pripremati za svoj najvažniji dan.

Vjenčanje je održano na zagrebačkom Gornjem gradu u matičnom uredu, a slavlje u jednom restoranu u centru pred 40-ak uzvanika.

Zanimljivo je da se par poznavao tek 18 mjeseci prije vjenčanja, a upoznao se u kafiću Dramskog kazališta Gavella, u kojem je Boris u to vrijeme bio ravnatelj. Prvo službeno pojavljivanje u javnosti par je imao u svibnju na premijeri predstave "Slikari rudari" u Gavelli.

Prepoznali su se na prvi pogled jer oboje vole umjetnost i putovanja te vode aktivan život, a zbližile su ih i slične priče, prenosi Gloria.hrkoja donosi i ekskluzivne fotografije s vjenčanja.

Oboje su u tom trenutku bili slobodni te profesionalno i životno sazreli, s odraslom djecom iz svojih prethodnih brakova.

Prethodno je Boris bio u 28 godina dugom braku s glumicom Ninom Erak, zvijezdom naše serije "Na granici" si s njom ima kćer Petru, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima. Razlog raspada braka bio je nestanak ljubavi.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene