Seksi i zavodljive

Balkanske ljepotice koje su zaludile svijet

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Slavu su stekle u svojoj državi, ali nisu tu stale – danas za njih zna cijeli svijet.

Ove ljepotice zna cijeli Balkan, ali one su zahvaljujući svojoj ljepoti slavu stekle i u svijetu.

Pogledaj i ovo Megan Fox i Brian Austin Green (Foto: Profimedia) Povratak pred kamere Jedna od najseksi žena Hollywooda u svibnju stiže u susjednu Srbiju snimati novi film

Katarina Ivanovska

Makedonska manekenka Katarina Ivanovska slovi za najbolje plaćenu manekenku s Balkana, a svoju je manekensku karijeru započela 2004. godine kada se pojavila na Milan Fashion Weeku. Radila je i za Victoria's Secret, Dolce & Gabbana i brojne druge. Manekenka je osvanula i na naslovnicama prestižnih modnih časopisa, a 2011. dobila je prvu filmsku ulogu.

 

 

#valentino #2008 #runway #paris

A photo posted by Katarina ivanovska (@katarina_ivanovska) on

 

Amra Silajdžić

Arma Silajdžić poznata je bosanska manekenka koja je karijeru počela graditi još kao tinejdžerica. Njezina odskočna daska u svijet mode bila je pobjeda na izboru Metropolitan Top Model 2000. godine, kada je kao 16-godišnjakinja zapela za oko francuskim skautima i ubrzo se preselila u modnu prijestolnicu, gdje je bila članica agencije Elite Model. Osim što je očarala u spotu slavnog pjevača Enriquea Iglesiasa 'No Me Digas Que No', Amra se pojavila i u spotovima brojnih country izvođača, ali i u spotu Michaela Canitrota i Rona Carrola za pjesmu 'When You Got Love'. Danas je poznata i kao najveća ljubav nogometaša Edina Džeke.

 

 

“Gamble everything for love, if you are a true human being. Halfheartedness does not reach into majesty.” Ahh #Rumi

A photo posted by Amra Silajdžić (@amra_silajdzic) on

 

Sanja Nikolić

Sanja Nikolić bivša je Miss Makedonije čija je karijera u usponu zaustavljena nakon što je počeo rat u Makedoniji. Nastavila je raditi kao televizijska voditeljica te razvija obiteljski posao.

 

 

 

Bivša hrvatska manekenka: 'Sada je u Parizu kao na minskom polju'

Korina Longin Starr

Bivša manekenka Korina Longin Starr trenutno uživa u obiteljskom životu u Los Angelesu, a svojedobno je žarila i palila modnim pistama. Bila je jedna od naših najpoznatijih manekenka koja je prije nešto više od pet godina na vrhuncu karijere u New Yorku, napustila modne piste i odlučila se posvetiti svom suprugu, američkom rapperu Fredru Starru za kojeg se udala 2007. godine. Korina je zamrznula manekensku karijeru te se posvetila sebi, ljubavi i obitelji, a prošle je godine rodila svoje prvo dijete.

 

 

The look of pure Love when my Princeton looks at me

A photo posted by Korina Longin Starr (@korinalonginstarr) on

 

Helena Šopar

Najuspješnija hrvatska manekenka Helena Šopar sa stalnom adresom u Londonu radi punom parom. Njezin najnoviji uspjeh je naslovnica Bentley magazina. Također, njezino lice možete vidjeti na njujorškom Time Squareu, britanskom autobusu, u pariškoj drogeriji, na brojnim naslovnicama modnih magazina. Osvanula je i u kampanju brenda za kosu 'Tresemme' gdje ima glavnu ulogu koja ju je smjestila na najpoznatije mjesto u New Yorku, Times Square. Helena uspjehe reda jedan za drugim. Snimala je kampanje za najpoznatije svjetske brandove i časopise, a pojavila se i u filmu 'In Between Engagements'.

 

 

Lovely shoot, lovely team campaign for #spacenk #london with beyond amazing @karenaldermakeup

A photo posted by Helena Sopar (@helenasopar) on

 

Tamara Nikolić

Manekenka iz Beograda slavna je ljepotica koja je uspjela pridobiti obožavatelje diljem svijeta. U vezi je s producentom Simonom Dekarićem, a mnogi je uspoređuju s Adrianom Limom ili Megan Fox.

 

Mirror mirror on the wall... #LuxToGo #TamaraNikolic

A photo posted by TAMARA De KARIC (@tamaranikolicofficial) on

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene