Jedva dočekao

Ovo je ljepotica koja je princu rekla 'DA'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Princ Harry se navodno namjerava vjenčati sa svojom djevojkom Cressidom Bonas koja je napokon pristala na ovaj svečani čin, objavio je britanski The Telegraph.

Britanski princ Harry svakako je jedna od najzanimljivijih osoba u svojoj obitelji. 29-godišnji princ osvojio je šarmom i dogodovštinama srca ljudi diljem svijeta no ono jedno jedino žensko, srce svoje djevojke Cresside, želi zauvijek zadržati samo za sebe.

Prema izjavama prijatelja bliskih 24-godišnjoj djevojci u koju se Harry zaljubio 2012. godine, ona je napokon prevladala strah od pravila kraljevske obitelji te je pristala udati se za šarmantnog princa.

Pogledaj i ovo Princ Harry Progovorio o očevoj bolesti! Princ Harry dao je odgovor na goruće pitanje je li moguće ponovno ujedinjenje njegove obitelji: "Hmm, gledajte..."

>> Zaljubljeni Harry: Još jedno kraljevsko vjenčanje?

'Cressie će se udati za Harryja', izjavio je jedan od njezinih prijatelja za Telegraph. 'Harry nikad nije prestao pričati o braku i djeci, pa se ona tako već navikla na tu ideju. Vjenčanje bi se trebalo održati iduće godine', tvrdi njezin prijatelj.

Da se princ, koji će iduće godine napuniti 30 godina, već htio vjenčati za Cressie, koja je također slobodna duha kao i on, nije nikakva tajna. Par se upoznao posredstvom njegove rođakinje princeze Eugenie no Cressie nije željela uploviti u bračnu luku jer se smatrala premladom.

Tijekom Harryjevog vojnog služenja u Afganistanu, vezu su uspješno održavali unatoč odvojenosti tako što su se čuli svaki dan. Njezina obitelj vuče korijene od Edwarda VII, boemskog i zabavnog kralja koji se princu veoma sviđa. A upravo je takva i cijela njezina obitelj.

Njezina majka Lady Mary-Gaye Curzon (66) bila je 60-ih godina prošlog stoljeća poznata kao 'IT' djevojka koja se udala za američkog poslovnog čovjeka Jeffreyja Bonasa, Cressienog oca.

Princ Harry trenutno boravi u Australiji u prvom službenom posjetu toj zemlji. Nakon toga bi trebao posjetiti Dubai.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene