''Spreman sam sve iznijeti''

Oglasio se otac nestale Marijane iz Big Brothera: ''Informacije koje posjedujemo mogle bi vas šokirati''

Marijana Seifert Marijana Seifert Dusko Jaramaz/PIXSELL 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert, Ivo Kovačević Marijana Seifert, Ivo Kovačević Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert i Horvat Čagalj Marijana Seifert i Horvat Čagalj Marijana Seifert Marijana Seifert +19 Marijana Seifert Galerija

Otac Marijane Seifert dao je izjavu za Slobodnu Dalmaciju nakon što je policija izvijestila da je u Savi pronađeno žensko tijelo, za koje se na kraju ispostavilo da nije Marijanino, kako su svi na prvu pomislili.

Nakon što je policija u nedjelju u koritu rijeke Save na području Otoka Svibovskog kod Rugvice pronašla žensko tijelo, mnogi su na prvu pomislili da je riječ o nestaloj Marijani Seifert iz Big Brothera, no njezin otac Ivo tu je informaciju demantirao za Slobodnu Dalmaciju. 

Pogledaj i ovo Marijana Seifert s ocem Ivom otac pomaže u potrazi Neutješni roditelji nestale Marijane kćer su posljednji put vidjeli za Uskrs: "Sve je bilo kako treba"

''Kad smo čuli da je u Savi pronađeno tijelo nepoznate osobe, supruga i ja samo smo se blijedo pogledali i protrnuli. Cijela protekla noć za nas je bila neizvjesna, nismo oka sklopili. Spremali smo se ići u Zagreb na identifikaciju tijela, međutim danas su nas nazvali iz policije i kazali da to nije naša Marijana. Riječ je o starijoj ženskoj osobi'', rekao je gospodin Ivo za Slobodnu. 

''Žao nam je bilo čije smrti. Ovo nam je dalo kakvu-takvu nadu, ne mogu vam ni opisati kako se osjećamo proteklih šest mjeseci. Svaki nam je dan borba i svoje smo živote posvetili traganju za istinom. Želimo da se dozna što se točno dogodilo našoj kćeri i siguran sam da ćemo to doznati. Puno je raznih teorija i kontradiktornosti od te kobne noći kad je Marijana nestala. Ne želim još s time izlaziti u javnost, ali kad bude trenutak, spreman sam iznijeti sve informacije kojima moja obitelj i ja u ovom trenutku raspolažemo. One bi vas mogle šokirati, no još nije vrijeme da o tome govorim, ne mogu dok ne prikupimo sve dokaze'', govori Ivo.

''Budite sigurni da moja supruga i ja nećemo dozvoliti da se Marijanin slučaj zaboravi i tragat ćemo za istinom dokle god smo živi. Nadam se da će nam zdravlje to dopustiti, jer smo oboje na izmaku snaga, a ovo sve nam je nepovratno uništilo živote. Apeliram još jednom da ne zaboravite na moju kćer i da pišete o njezinom nestanku, a nadležne službe bih zamolio da ne češljaju samo područje rijeke Save, nego da svoju potragu prebace i na kopno'', zaključio je i zamolio. 

Podsjetimo, Marijana je ove godine u travnju nestala u Zagrebu, udaljila se s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici i od tada joj se gubi svaki trag. Njezin nestanak prijavio je suprug Karlo Seifert.

Proteklih mjeseci lagano se otkrivaju detalji kobne noći, ali još uvijek se ne zna gdje je Marijana i tko je kriv za njen nestanak.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mevlija Delić Mevlija Delić Mevlija Delić Mevlija Delić +0 Mevlija Delić Celebrity Napustila je MasterChef pa je odlučila gledateljima otkriti kakvi su zapravo članovi žirija: "Mogu vam samo reći…"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 5 Nives Celzijus - 6 Nives Celzijus - 2 +26 Nives Celzijus - 4 Nekad i sad Procurile fotke Nives iz 2007. dok je bila brineta sa šiškama i glumila u seriji koja se i danas prikazuje na TV-u, promjene u izgledu od tada su vidljive!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene