''Pustite moju obitelj na miru!''

Oglasio se muž nestale Marijane iz Big Brothera i komentirao izjave njezine sestre Maje: ''Ja dok ne vidim...''

Marijana Seifert Marijana Seifert Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert, Ivo Kovačević Marijana Seifert, Ivo Kovačević Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert s ocem Ivom Marijana Seifert Marijana Seifert i Horvat Čagalj Marijana Seifert i Horvat Čagalj Marijana Seifert +9 Marijana Seifert Galerija

Marijana Seifert, hrvatskoj javnosti najpoznatija po sudjelovanju u showu ''Big Brother'', nestala je u travnju ove godine i od tada joj se gubi svaki trag.

Misterij oko nestanka Marijane Seifert, nekadašnje natjecateljice showa ''Big Brother'', i dalje traje.

Pogledaj i ovo Marijana Seifert s ocem Ivom otac pomaže u potrazi Neutješni roditelji nestale Marijane kćer su posljednji put vidjeli za Uskrs: "Sve je bilo kako treba"

Nakon što je njezina sestra ušla u srpski reality ''Zadruga'' i iznijela brojne zastrašujuće informacije, sada se za srpske medije oglasio i njezin suprug Karlo.

''Dok ne vidim tijelo, ja se nadam da je živa. Maju ne želim komentirati. Ja Marijanino ponašanje i naš život ne želim komentirati po medijima. A tko što priča, njemu nek ide na dušu. Toliko je laži i gluposti napisano o njoj od Velikog brata, a i o nama u posljednje tri godine. Ljudi koji su nam bili i jesu bliski znaju sve što i kako je bilo. Ponavljam, ja za medije nemam komentara i to je to. Molim vas da pustite mene i moju obitelj na miru", rekao je Karlo Seifert.

Početkom rujna reporterka emisije ''Provjereno'' Ana Malbaša razgovarala je s roditeljima nestale Marijane. Pred kamerama su iskazali svu patnju, brigu sumnje i strahove vezane za nestanak kćeri.

"Ne mogu vam opisati kako se osjećam. Ja nemam pojma di je moje dijete, kakva je njena sudbina. Ovu agoniju koju mi proživljavamo, ne želim nitko da je doživi. To je nešto najgore, najstrašnije što čovjek može doživjeti", rekla za Provjereno majka nestale Marijane, Gordana Kovačević.

"Niti mira u kući, niti mira u srcu. Ništa mi ne pričinjava zadovoljstvo nikakvo. Spavam dva sata po noći, društvo izbjegavam. Moja supruga nije izašla iz kuće dva i pol mjeseca, jednostavno vrata nije napustila", rekao je Marijanin otac Ivo Kovačević.

Marijanini roditelji imaju samo jednu želju.

"Samo da je pronađem. Ona je moje dite, kakva god da je, ona je moje dite", rekla je kroz suze Gordana.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora +32 Rita Ora - 9 Celebrity Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene