kakve guze

Obline u XXL paketu: Slavna tijela koja podižu samopouzdanje

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

One svakako nisu tipične ljepotice po hollywoodskim standardima, no ipak su uspjele.

Protekli se tjedan puno pričalo o reperici Nicki Minaj. Iako je niska, svoje bujne obline voli naglašavati pa je tako i napravila pjesmu 'Anaconda' čiji je spot posvećen njezinoj stražnjici . Koliko je ta stvar revolucionarna očito nije primijetio tim VMA MTV glazbenih nagrada pa spot nije nominiran u najvažnijoj kategoriji za 'najbolji video' a tada je i krenula cijela hajka na Twitteru.

Pogledaj i ovo showbuzz Zar stvarno? Video posvećen guzama: 'Ne znam ni sama o čemu je točno riječ'

Tijelo koje ruši rekorde: Nicki Minaj se oglasila nakon Twitter drame

 

A photo posted by Nicki Minaj (@nickiminaj) on

Bez obzira na to, Nicki je htjela poslati poruku kako bi trebalo dati više mjesta na sceni različitosti. Pa i bujnim oblinama kako bi pokazati mladim djevojkama kako se dobro osjećati u svojoj koži. Osim Nicki, to je uspjelo i Coco T koja je izgradila cijelo carstvo zahvaljujući svojoj stražnjici. Osim toga, udala se za glumca Ice T-a, ima nekoliko brendova, među kojima je i seksi donje rublje i show u Las Vegasu. Tko je rekao da se morate 'ukalupiti' i biti poput svih drugih?!

 

A photo posted by Coco (@coco) on

Amber Rose nekad je bila striptizeta, a danas je model. Proslavila se kao djevojka Kanyea Westa (i to prije Kim K faze), a zatim se udala za drugog repera, rastala... no to je manje bitno za ovu priču. Amber rado ističe svoje adute i zahvaljujući njima zarađuje lijepe novčane iznose.

 

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on

No kraljica oblina svakako je Kim Kardashian. Reality zvijezda stvorila je cijelu karijeru zahvaljujući svojem izgledu, a njezina velika stražnjica njezin je zaštitni znak. Utjecala je na novu generaciju žena da vole svoje bujno tijelo. Ona nije mršavica, a svoje obline promovirala je i na najprestižnijim modnim magazinima poput američkog Voguea- E to je bio pravi presedan i promjena u svijetu mode u kojoj vladaju konfekcijske veličine 32 i 34. 

 

A photo posted by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on


I zato mi kažemo, obline su dobrodošle! Sve 'anaconde' i koje se tako osjećaju, samo se razbacajte ;)

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene