Mjesec dana nakon smrti

Srpski mediji objavili rezultate obdukcije Vidoja Ristovića, udovica Nikolina odbila je to komentirati

Nikolina i Vidoje Ristović Nikolina i Vidoje Ristović Marko Lukunić/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Ristović Nikolina Pišek Nikolina Pišek Viktor Ristović i Nikolina Pišek Ristović - 2 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 5 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 1 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 2 Nikolina Pišek Ristović i Vidoje Ristović - 3 Nikolina Pišek Ristović - 1 +9 Nikolina Pišek Ristović - 2 Galerija

Objavljeni su rezultati obdukcije pokojnog supruga Nikoline Pišek, Vidoja Ristovića, koji je iznenada preminuo u 44. godini.

Objavljeni su rezultati obdukcije Vidoja Ristovića, pokojnog supruga Nikoline Pišek.

Pogledaj i ovo Hana Cigoj - 2 Mamina kopija Starija kći Nikoline Pišek oglasila se prvi put nakon iznenadne smrti očuha, a pokazala je i zgodnog dečka!

Komisijskim vještačenjem Instituta za sudsku medicinu Medicinskog fakulteta u Beogradu utvrđeno je da je smrt Ristovića nastupila 8. svibnja 2022. godine u 00:22 uslijed upale srčanog mišića, najvjerojatnije virusnog podrijetla, piše Nova.rs.

Također, kemijsko-toksikološkom analizom utvrđeno je da je Ristović u trenutku smrti bio teško alkoholiziran s 2,83 promila alkohola u krvi, a usto je konzumirao i lijekove iz skupine sedativa, ali u količini koja nije bila dovoljna da izazove smrt. Nije utvrđeno prisustvo opojnih droga i drugih nedozvoljenih supstanci.

Nakon objave nalaza obdukcije oglasila se i Vidojeva udovica Nikolina.

"Nemam nikakav komentar na to i hvala vam puno", kratko je rekla Pišek za srpski Kurir.

Vidojev otac Viktor Ristović, poznatiji kao Miša Grof, bio je iznenađen informacijama, ali i nešto rječitiji od Nikoline.

"Nikako sam, užasno sam! Nikakav nalaz nisam dobio, mediji bolje znaju jesam li dobio obdukcijski nalaz pokojnog sina ili ne", rekao je za Kurir kroz suze.

"Nemam što komentirati jer ništa nisam dobio! Ja živim za dan kada će to stići. Vjerujte mi, ništa nisam dobio, čak ni informaciju", istakao je Ristović.

Podsjetimo, Vidoje Ristović iznenada je preminuo u 44. godini u Beogradu i iza sebe ostavio neutješnu udovicu Nikolinu i njihovu osmogodišnju kćer Unu Sofiju te kćer Mateu, koju ima iz prvog braka.

Nikolina i Vidoje u braku su bili od 2013. godine, vjenčali su se u Monte Carlu. Ona ima još i kćer Hanu, koju je dobila u vezi s novinarom Markom Cigojem.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga i Ante Burazin Jelena Rozga - 2 Jelena Rozga - 3 Jelena Rozga - 5 +7 Jelena Rozga - 6 Celebrity Rozga u zagrljaju zgodnog trenera razvukla široki osmijeh nakon što je potvrdila svoj ljubavni status

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Louis Princ Louis Princ Louis Princ Louis +33 Kate i William Instagram - 4 Celebrity William i Kate oglasili se o ponašanju princa Louisa na proslavi jubileja, ovim komentarom ukrali su srca fanova!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene