"Nedovoljno dobra"

Ivanku Trump su prihvatili, ali nju ne: Slavnu manekenku obitelj njezinog supruga ponižava već godinama

Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Karlie Kloss (Foto: Profimedia) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) Karlie Kloss (Foto: Getty Images) +0 Karlie Kloss i Joshua Kushner (Foto: Profimedia) Galerija

Radi se o Karlie Kloss i Joshui Kushneru, bratu Jareda Kushnera koji je poznat i kao suprug Ivanke Trump.

Ona je poznata manekenka, a on uspješan biznismen.

Pogledaj i ovo Ivanka Trump Poput modela! Mezimica bivšeg američkog predsjednika viđena nakon dugo vremena sa suprugom na večeri, pažnju ukrala njezina vitka linija!

Radi se o Karlie Kloss i Joshui Kushneru, bratu Jareda Kushnera koji je poznat i kao suprug Ivanke Trump. Par se počeo viđati 2012. godine, a u srpnju 2018. godine potvrdili su zaruke. Mjesec dana kasnije Karlie je postala Židovka, a vjenčanje je održano u listopadu iste godine.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Radi se o "it" paru za koji se baš nikada nije vezao niti jedan skandal, no čini se kako je duo samo dobro skrivao probleme koje je imao s njegovom obitelji koja godinama nije prihvaćala slavnu manekenku i bivšu Victoria's Secret anđelicu. Naime, koliko je omražena govori podatak da je partnerove roditelje upoznala tek nakon 6 godina veze i neposredno prije vjenčanja.

Obitelji Kushner smetalo je što Karlie nije Židovka, pa su zbog toga smatrali kako ona nije dovoljno dobra za Joshuu. S druge strane, o Ivanki Trump imali su pozitivno mišljenje, iako je i ona naknadno prešla na židovstvo. No nisu samo njegovi roditelji bili protiv manekenke, već je to bio i brat Jared, zet američkog predsjednika Donalda Trumpa.

Cijela obitelj o Karlie je godinama govorila ružne stvari iza leđa, a jednom prilikom Jared je za nju rekao kako nije "previše pametna" te da je "shiksa", što je pogrdni židovski naziv za žene koje nisu židovke.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Jared je također često znao pričati ljudima oko sebe kako će se njegova obitelj sigurno "pobrinuti da Joshuu odvoje od Karlie".

Židovska obitelj milijardera smatrala je kako će im "model za donje rublje" upropastiti lozu, pa su Karlie bili zabranjeni dolasci na obiteljska okupljanja. Joshua je više puta stao u njezinu obranu te poručio obitelji kako se njegova veza ne razlikuje previše od one njegovog brata s Ivankom Trump,no roditelji su mu odlučno poručili. "Ivanka je drugo, ona ima Trumpovu krv. Ona je pohađala prestižni fakultet te je bogata nasljednica. Karlie je iz predgrađa te nikada nije pohađala fakultet", rekli su mu tada.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Karlie Kloss (@karliekloss) on

Ljubav je pobijedila, no nakon što je priča izašla u javnost, mladi par viđen je u New Yorku smrknutih lica. I dok se on trudio razgovarati sa suprugom, ona je čitavo vrijeme ljutito gledala na mobitel. Ipak, ako su sve ovo prebrodili, vjerujemo kako će i jednu svađu. 

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) Ema Kovač (Foto: Instagram) +2 Ema Kovač (Foto: Instagram) Celebrity Talijani poludjeli za Hrvaticom: Nisu odoljeli izgledu i stasu ove ljepotice iz Čakovca!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene