Odrastao je!

Od slatkog dječačića do opako zgodnog frajera: Luke iz "Moderne obitelji" skinuo majicu i raspametio obožavateljice

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nolan Gould je za časopis People pozirao bez majice i pokazao mišićavo tijelo.

Glumac Nolan Gould (22) odrastao je na malim ekranima u popularnoj humorističnoj seriji "Moderna obitelj" u kojoj je glumio od svoje 11. do 21. godine.

Pogledaj i ovo Julie Bowen - 4 Neuzvraćena ljubav Zvijezda ''Moderne obitelji'' iznenadila priznanjem o svom ljubavnom životu: ''Sviđala mi se jedna žena, ali...''

Utjelovio je najmlađeg sina Phila i Claire Dunphy, simpatičnog, ali ne baš inteligentnog Lukea, dok je u stvarnosti član Mense s IQ-om 150.

Osim inteligencijom, može se pohvaliti savršeno isklesanim tijelom koje je pokazao na novom snimanju za People.

Nolan je za časopis pozirao bez majice i otkrio opake mišiće, a fotka koju je podijelio na svojem Instagramu raspametila je njegove obožavateljice.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Nolan Gould (@nolangould)

"Kakav komad!", "Luke, jesi li to ti?", "Prezgodan", samo je dio mnogobrojnih komentara koje je dobio ispod fotke za koju je skupio i preko 180 tisuća lajkova.

 

Za časopis je otkrio da je tijekom karantene počeo paziti na prehranu i izbjegavati alkohol i gazirana pića. Također, svaki dan vježba s osobnim trenerom, a rezultati su itekako vidljivi.

"Proveo sam šest mjeseci praktički na odmoru i mislim da je vrijeme da odlučim što želim dalje", kazao je za People i dodao kako smatra da će mu promjena izgleda pomoći u karijeri.

Otkrio je i da je nakon završetka snimanja serije ostao u prijateljskim odnosima sa svojim televizijskim sestrama koje su utjelovile glumice Sarah Hyland i Ariel Winter.

 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears (Foto: Profimedia) Britney Spears (Foto: Profimedia) +0 Britney Spears (Foto: Profimedia) Celebrity Razlog zbog kojeg je Britney Spears obrijala glavu od javnosti se tajio čak 12 godina, priča je baš tužna!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene