Bome znaju uživati!

Nives ne prestaje golicati maštu fanova, počastila ih vrućim prizorom iz plićaka: "Moja malička je zgodnija od tvoje"

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus šesta emisija TLZP - 7 Galerija

Nives Celzijus je na instagramu objavila fotografiju na kojoj joj društvo pravi draga prijateljica Ecija Ivušić.

Nives Celzijus i Ecija Ivušić uživale su na kratkom putovanju u Egipat odakle su se vratile prije nekoliko dana, a sada dijele trenutka uživanja sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus ''očekuje vas...'' Nives Celzijus o iznenađenju koje priprema: ''Dugo sam se libila oko toga jer moja publika na to nije navikla...''

Nives je tako na profilu na Instagramu objavila zanosnu fotografiju na kojoj pozira s Ecijom Ivušić u plićaku, a taj je prizor stvarno malo toga ostavio mašti njihovim obožavateljima.

"Moja malička je zgodnija od tvoje", napisala je Nives uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nives Celsius (@nivescelsius)

"Zgodnice", "Ma predivne", "Ne idi duboko ima grčeva", "Puno zgodnija", "Ti si definicija ljepote", "Ljepotica balkanska", "Slatke ljetne djevojke", "Sviđa mi se tvoja malička", "Da, tvoja malička je jako lijepa", "Ma obje ste bombe", poručili su im u komentarima.

Inače, nakon povratka u Zagreb, Eciju je u zračnoj luci dočekao popularni glazbenik i bubnjar grupe Pravila igre Goran Belošević, a sudeći prema njihovim zagrljajima i poljupcima imamo novi par estradi.

A Nives već ove subote možemo gledati u novoj epizodi showa "Tvoje lice zvuči poznato", u kojoj će nas nesumnjivo počastiti novim izazovnim izdanjem kao u uvijek dosad.

Zabavni show "Tvoje lice zvuči poznato" ovoga puta gledajte u subotnjem večernjem terminu na Novoj TV, 5.lipnja!

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea (Foto: AFP) Madalina Ghenea (Foto: AFP) +0 Madalina Ghenea (Foto: Profimedia) Celebrity Najnovije fotke objasnile su zašto je na nju rijetko koji muškarac imun, a na Instagramu je prati više od milijun ljudi

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene