Poseban tretman

Nives napokon ima Kiklopa u rukama - na kraju i zaplesala!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nives Celzijus napokon je dočekala taj dan! U Puli joj je uručena književna nagrada koju je u kategoriji Hit godine osvojila prije punih 5 godina.

Autorici knjige 'Gola istina' Nives Celzijus priznanje je uručeno nakon višegodišnjeg sudskog spora s organizatorom dodjele nagrada Kiklop.

Pogledaj i ovo Nives Celzijus - 3 Pokrenula lavinu komentara Nives Celzijus odlučila se na još jedan ukras na svom tijelu, a dio na koji ga je smjestila strateški je odabrala!

Tako je Nives Celzijus napokon dobila svojeg dugoočekivanog Kiklopa koji joj je svečano dodijeljen na osobnoj dodjeli – kakvu do sada nitko od spisatelja nije imao. Nagradu im je urucio Zoran Šimić.

Tko se treba bojati? Nives uskoro objavljuje 'Golu istinu 2'!

Okupili su se brojni građani, a Nives je svima zahvalila na podršci. 'Žao mi je što nije došla i direktorica sajma knjiga Magdalena Vodopija da se izgrlimo i izljubimo', poručila je odlično raspoložena Nives.

Njezin prijatelj i suradnik Vedran Strukar organizirao je s pulskim udrugama i doček nakon svečanog primitka nagrade. Tako ju je na izlazu dočekao romski 'Skandal' bend koji se pobrinuo za sjajnu atmosferu, a Nives je na kraju i zaplesala s Kiklopom!

No, Nives ne misli stati. Najavila je i 'Golu istinu 2' čija se objava očekuje u travnju sljedeće godine. 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene