Opušteno

Nina Badrić potaknula je na komentare pomalo ležernim odabirom outfita za vjenčanje prijateljice, ali je svejedno dobila hrpu komplimenata!

Nina Badrić Nina Badrić Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina Badrić Nina i Sunčica Badrić - 3 Nina i Sunčica Badrić - 4 Nina Badrić Nina i Sunčica Badrić - 1 Nina i Sunčica Badrić - 2 +25 Nina Badrić - 4 Galerija

Nina Badrić pohvalila se fotografijom s vjenčanja svoje prijateljice, a mnogima je za oko zapeo odabir njene odjevne kombinacije za ovu prigodu.

Naša pjevačica Nina Badrić prisustvovala je na vjenčanju svoje prijateljice Paule u Zagrebu.

Pogledaj i ovo Nina Badrić - 1 šetala se Zagrebom Nina Badrić novom fotografijom zbunila pratitelje koji su uočili jedan detalj: "Ma je li to...''

Za tu prigodu odabrala je pomalo jednostavan stajling za tu prigodu. Naime, riječ je o trapericama na koje je kombinirala običnu crnu majicu i prebacila crnu jaknicu. Na nogama su joj se isticale tirkizne salonke s blještajućim detaljem. Cijeli modni izričaj začinila je glomaznom crnom torbom i valovitom firuzom, a nezamijećeno nije mogao proći ni njezin jesenski make up.

Nina je podijelila fotografiju na kojoj pozira sretna i zagrljena s mladenkom pa poručila:

"Kakav divan dan! Udali smo danas moju najdražu najbolju i najljepšu curicu. Sretno Paula & Luka".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Paula joj je odmah u komentarima odgovorila: "Volim te puno", a pjevačica joj je uzvratila: "I ja tebe".

Iako je izabrala potpuno ležernu i neočekivanu kombinaciju za vjenčanje, Badrić je svejedno dobila pregršt komplimenata od svojih obožavatelja:

"Prelijepa Nina", "Izgledaš kao djevojčica", "Ma ti si savršena", "Predivna", "Lijep pozdrav lijepoj Nini".

Nina je nedavno pokupila komplimente i nakon što je objavila fotografije iz šetnje s mlađom sestrom Sunčicom za koju su se obje sredile i usto modno uskladile i bile pravi mamac za poglede.

"Kakve mačke!", "Ne zna se koja je divnija", "Predivne sekice", "Kakve žene, kakve seke", "Zračite ljepotom", neki su od brojnih komplimenata koje su dobile.

Sunčicu nemamo često priliku vidjeti jer sa sinom Marcom živi u Italiji.

No sestru posjećuje kad god je to moguće, pa su tako ovo ljeto oduševile i zajedničkom izvedbom pjesme Olivera Dragojevića kojom se Nina pohvalila na Instagramu. Sunčica nije propustila ni Nininu veliku proslavu 50. rođendana na kojoj su se okupili i brojni poznati Hrvati.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik - 1 +28 Ella Dvornik Celebrity Ella Dvornik pohvalila se komentarom kojeg je dobila od taksista: "Kako da mu dam 10 zvjezdica?"

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Željko i Jovana Joksimović Željko Joksimović Željko i Jovana Joksimović - 1 Jovana i Željko Joksimović - 4 +11 Jovana i Željko Joksimović - 1 Celebrity Ovaj dječak danas je jedan od najpopularnijih pjevača u regiji, možete li prepoznati o kome je riječ?

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene