Pregled vikenda

Ovog vikenda pričalo se samo o Kim Kardashian!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

U svijetu showbiza ovog se vikenda događalo svašta, ali ni jedna vijest nije mogla zasjeniti Kim Kardashian na naslovnici Voguea.

Najvažnija vijest ovog vikenda bila je naslovnica Voguea.Nakon što su na naslovnici za travanj osvanuli Kim Kardashian i Kanye West pokrenuta je lavnia komentara- pozitivnih, ali i onih negativnih.

Pogledaj i ovo Kanye West i Bianca Censori ne odustaje Kontroverzni glazbenik razodjenuo suprugu pred paparazzima, a sljedećim potezom je rasplamsao nagađanja o njegovim skrivenim namjerama!

Dogodilo se! Kim je napokon uspjela!


Većina ljudi koji čitaju magazin najvaljuju otkazivanje pretplate. Debbie Wright i Sarrah Michelle Gellar među prvima su rekle da će otkazati pretplatu.

'Sada bih trebala otkazati pretplatu za Vogue, tko je sa mnom?', napisala je Sarah na Twitteru.

'Nije li Vogue o eliti i visokom stilu? Mislim da nije! Otkazujem svoju pretplatu', napisala je Debbie Wright.

No, reakcije tu ne staju, osvanule su i brojne parodije na njihovu fotografiju. Tako je magazin postao 'Vague' a lica s naslovnice su 'Kermie i Piggy'.

Ima i još sretnih vijesti.

Chris Hemsworth i Elsa Patkay postali su roditelji blizanaca. Elsa je rodila u četvrtak u bolnici Cedars Sinai u Los Angelesu.

Par već ima dvogodišnju djevojčicu Indiu Rose, a imena mališana još nisu poznata. Glasnogovornik je potvrdio vijest o rođenju blizanaca, ali nije otkrio kako se zovu, objavio je JustJared. Glumac je nedavno izjavio kako mu je uloga roditelja najdraža uloga na svijetu.

Kad smo već kod beba:

Kate i William mogu biti sigurni što se tiče nove dadilje. Maria Teresa zna čak i taekwondo, donosi DailyMail.

Dadilja koja čuva princa Georgea, studirala je na fakultetu Norland gdje je kao izborni predmet imala borilački sport. Na tom fakultetu uči se sve, od toga kako se brinuti za dijete do toga kako ga zaštiti dođe li do opasne situacije.

A kako su krenuli, ovaj poznati par možda će uskoro postati i roditelji:

Iako su tek nedavno prekinuli, David Mclntosh navodno je zaprosio Kelly Brook.

Britanska manekenka navodno je bila šokirana prosidbom Davida Mclntosha, ali je nakon samo tri minute odgovorila potvrdno.
'To je trebala ostati tajna. Još je u šoku. Ona je trenutno u razdoblju kada se želi obvezati, a u Davida je zaljubljena preko ušiju', rekla je prijateljica lijepe Kelly.

A o braku i djeci niti ne razmišlja pjevačica Lady Gaga. Ona sada radi na svom poslovnom životu.

Poznata pjevačica Lady Gaga objavila je spot za svoju novu pjesmu G.U.Y

27-godišnjakinja se ovoga puta odlučila za grčku tematiku pa je spot od gotovo 12 minuta preput grčkih motiva, muza i zavodljivih ljepotica, a sniman je u San Simeonu u Kaliforniji.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene