Zlatni globus

Trenutak koji pamti cijeli svijet - pogledajte njezinu reakciju

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Jedan od nezaboravnih trenutaka svakako je ovaj.

I dok se Hollywood, po 72. put priprema za dodjelu još jednih otkvačenih nagrada 'Zlatni globus', pravo je vrijeme da se prisjetimo nekih od najluđih trenutaka koji su obilježili ovu nagradu kroz noviju povijest.

Pogledaj i ovo showbuzz Botoks ili priroda? Fotografija izazvala pomutnju na društvenim mrežama!

Hollywood se priprema za dodjelu Zlatnih globusa - 'Birdman' favorit

1996. Trenutak u kojem je Brad Pitt jedva izdržao da ne napuni gaće i to baš dok se zahvaljivao za osvojenu nagradu za najboljeg sporednog glumca u filmu '12 majmuna'.

'Želim zahvaliti članovima, zapravo, tvorcima Kaopectate (tablete protiv proljeva). Napravili su sjajnu stvar za ljude. Želim zahvaliti i članovima Hollywood Foreign Pressa za ovaj trenutak strave'.

1998. Njoj se jako piškilo baš u nezgodnom trenutku

Christine Lahti nije mogla izdržati do kraja nominacija i otrčala je u wc. Dok je puštala vodu začula je kako netko kaže, 'Pobijedila si'.

FOTOBOMBE Sve ono što niste vidjeli, a o čemu svi pričaju!

I dok je ona jurila prema sceni kako bi preuzela svoju nagradu, na pozornicu je utrčao Robin Williams i zabavljao goste i TV gledatelja dok se Lahti napokon nije pojavila i objasnila što se dogodilo. Obrisala je ruke i napokon preuzela svoj 'Zlatni globus' za najbolju glumicu u televizijskoj seriji.

1998. Ving Rhames poklonio je svoj 'Zlatni globus'.

Nakon što je osvojio nagradu za najboljeg glumca u televizijskom filmu, Ving je počeo grcati u suzama i pozvao svog nominiranog kolegu Jack Lemmona kako bi mu uručio svoj 'Zlatni globus' za ulogu u filmu 'Twelve Angry Man'. 'Osjećam da kada ste umjetnik morate davati, a ja želim ovu nagradu dati Vama gospodine Lemmon'.

2001. Elizabeth Taylor se malo pogubila.

Taylor je trebala pročitati nominirane za najbolji film, a potom objaviti dobitnika nagrade u toj kategoriji. Elizabeth se lagano pogubila i odmah krenula otvarati omotnicu. Publika joj je dovikivala što treba učiniti, ali Liz ih očito nije čula. Situaciju je spasio producent koji joj se pridružio na pozornici i objasnio što treba napraviti. Liz se opravdala time što je nova u tome, navikla je dobivati nagrade a ne dodjeljivati ih. Sve u svemu, uistinu simpatična epizoda.

2005. Jamie Foxx održao lekciju pjevanja.

Preuzimajući nagradu za najbolju mušku ulogu u mjuziklu, Jamie je poveo publiku da pjeva zajedno s njim. Kada je uvidio da to i ne zvuči baš najbolje, prekinuo ih je i zahvalio se na jedan od najoriginalnijih načina. 'Kada bih ovo što sada osjećam mogao uliti u vodovod, i kada bi svi to mogli popiti, svi bi smo se voljeli puno više'.

2006. Reporter Issac Mizrahi zašlatao Scarlett Johansson.

Dok mu je objašnjavala kojeg dizajnera nosi, i kakvo rublje ima ispod haljine, Issac je iskoristio priliku i zašlatao Scarlett. Nakon toga je nekoliko puta ponovio, 'Opipao sam Skarlettinu dojku'.

2010 - 2012. Ricky Gervais nije štedio baš nikoga

Tri godine bio je domaćin 'Zlatnog globus' i u tom vremenu nije štedio nikoga. njegove šale bile su blage ali opake poput, 'Ja volim piti isto kao i bilo koji čovjek, osim ako taj čovjek nije Mel Gibson'. Brucea Willisa predstavio je kao tatu Ashtona Kutchera, a najavljujući Roberta Downeyja Jr. šalio se na račun toga što je bio u klinici za odvikavanje i u zatvoru.

2011. Robert De Niro grizao je ruku koja ga hrani.

De Niro je pobrkao članove presa sa kritičarima. Dok je primao počasnu nagradu Cecil B. De Mille rekao je, 'Bio sam iskreno dirnut kada ste objavili ovu nominaciju prije dva mjeseca. Dakle bilo je to prije nego ste mogli pogledati 'Little Fockers'. Žao mi je što više predstavnika stranog presa večeras nije sa nama, ali većina ih je deportirana baš prije showa zajedno s konobarima i Javierom Bardemom'.

2012. Jodie Foster još jednom 'izišla iz ormara'

Zahvaljujući se za nagradu Cecil B. De Mille za životno postignuće, Foster je malo skrenula s teme i ne baš potpuno razumljivo rekla, 'Nadam se kako niste očekivali da će ovo biti veliki govor o mom 'izlasku iz ormara' jer, već sam to odradila prije tisuću godina, još u kamenom dobu'.?

2014. Emma Thompson skinula cipele.

Bosonoga Emma s cipelama u jednoj i martinijem u drugoj ruci zaustavila je publiku kada je pokušala pljeskati. Shvativši da nema slobodnu ruku kojom bi primila omotnicu, cipele je šutnula iza leđa i pročitala ime dobitnika nagrade.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene