ne boje se pokazati nježnosti

Prošlo ljeto u Hrvatskoj su proslavili sedmu godišnjicu braka, a još uvijek izgledaju zaljubljeno kao prvog dana!

Neil Patrick Harris, David Burtka - 2 Neil Patrick Harris, David Burtka - 2 Afp 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Neil Patrick Harris, David Burtka - 2 Neil Patrick Harris, David Burtka - 3 Neil Patrick Harris, David Burtka - 6 Neil Patrick Harris Neil Patrick Harris, David Burtka - 4 Neil Patrick Harris, David Burtka - 1 Neil Patrick Harris i David Burtka (Foto: Instagram) Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) +0 Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Galerija

Neil Patrick Harris i suprug David Burtka izmjenjivali nježnosti na premijeri nove Netflixove serije "Uncoupled", a slavni glumac se usput pohvalio i novom tetovažom.

Glumac Neil Patrick Harris, koji je najpoznatiji po ulozi legendarnog Barneya Stinsona, ovaj tjedan predstavio je svoju novu seriju "Uncoupled" koja će biti dostupna na platformi Netflix.

Pogledaj i ovo Neil Patrick Harris, David Burtka (Foto: Profimedia) Vratili su se! Holivudski glumac s mužem boravi u Hrvatskoj, ovdje ljetuju već treću godinu zaredom, a sad su se javili na Instagramu!

Na premijeri se pojavio sa suprugom Davidom Burtkom s kojim nije prestao izmjenjivati nježnosti i vidi se da su još zaljubljeni kao prvog dana, a pohvalio i svojom novom tetovažom zeca na lijevom ramenu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Neil Patrick Harris (@nph)

Inače, Neil i David više su puta sa svojom djecom ljetovali u Hrvatskoj, te su prošlo ljeto kod nas proslavili i sedmu godišnjicu braka, a s obzirom da su se vraćali nekoliko godina zaredom, ne bi nas iznenadilo ni da ovo ljeto opet odluče posjetiti Lijepu Našu.

Slavni glumac je u studenom 2006. objavio da je gay, a već godinu kasnije na dodjeli nagrada Emmy pojavio se sa, tada zaručnikom, Davidom.

Par se upoznao 2004. na ulici u New Yorku, a Burtka se predstavio Harrisu kao netko kome je poznat njegov rad.

"Mislio sam da bi bilo lijepo ga poznavati, no nisam ni u milijun godina pomislio da ću biti u vezi s njim", rekao je David, koji je glumac i profesionalni kuhar.

Ubrzo nakon upoznavanja Harris i Burtka počeli su se družiti prijateljski, a kuhar je zbog glumca prekinuo s dečkom s kojim je imao vezu na daljinu. Samo tjedan dana nakon raskida, David i Neil otišli su na prvi spoj i uskoro su postali nerazdvojni, a u rujnu 2014. na Twitteru su objavili da su svoju ljubav ozakonili brakom.

Zajedno imaju i blizance Harper Grace i Gideona Scotta koje im je rodila surogat majka.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan Kojić Keba - 1 Dragan Kojić Keba - 2 Dragan Kojić Keba - 3 Dragan Kojić Keba (Foto: Instagram) +9 Severina i Draga Kojić Keba (Foto: Instagram) Zanimljivosti Isplivale fotke bivšeg Severinina svekra nakon novog tretmana uljepšavanja, a komentari su urnebesni!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 2 +14 Milica Pavlović - 2 Celebrity Srpska folk zvijezda zablistala u uskoj haljini s prorezom, a ono što je napravila usred koncerta uzrokovalo je pravu pomutnju u publici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene