"Predivna kao uvijek"

Najseksi baka Balkana okinula selfie u 72. godini pa opravdala titulu koja je njoj smiješna!

Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden/Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden Neda Ukraden - 2 Neda Ukraden +0 Neda Ukraden Galerija

Neda Ukraden otputila se na kratki odmor, a kako se provodi pokazala je svojim pratiteljima na Instagramu.

Neda Ukraden uzela je kratki predah među ljetnim koncertima i nastupima pa se otputila na more, čime se pohvalila i svojim obožavateljima na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Neda Ukraden Zvuči li vam pjesma poznato? Španjolski predstavnici na Eurosongu plagirali Nedu Ukraden? Oglasila se i pjevačica: "Platit će sigurno!"

71-godišnja Neda je na profilu na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pozira u badiću, dok je cijeli look upotpunila slamnatim šeširom i sunčanim naočalama.

"Odmor, ali nakratko! Vidimo se u petak na gradskom trgu u Novom Kneževcu", napisala je Neda uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Neda Ukraden (@neda.ukraden)

"Predivna kao uvijek. Jedna kompletna ličnost", "Ljepoto", "Nedo, prelijepa si", "Neda, lavica u svakom pogledu", "Kratko, ali slatko", "Strastvena i neodoljiva", "Lijepa kao i uvijek", zaključili su njezini pratitelji.

Iako ima 71 godinu, Neda i dalje izgleda vrlo mladoliko za svoje godine. Zanimljivo je to što ona uvijek pazi što će obući i rado prati modne trendove. Za svoj izgled redovito dobiva komplimente na društvenim mrežama, a zanimljivo je da je nedavno priznala kako sama sebe nekad nije smatrala savršenom te je otkrila i kako joj je u prošlosti smetala njezina kilaža.

"Pa, ja sam uvijek imala jaču stražnjicu i to mi se kao mlađoj nije dopadalo, nosila sam duže sakoe i prekrivala je, a sad mnoge stavljaju umjetnu da im bude što veća", izjavila je pjevačica za Blic.

Dobila je i nadimak seksi bake, a evo kako se nosi s time:

"Taj naziv najseksi bake me uvijek nasmije, i nimalo me ne smeta, posebno što se jako ponosim svojim unucima. A riječ baka je najljepša riječ na svijetu", izjavila je jednom prilikom.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Victoria Beckham Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 10 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 9 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 11 +23 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 8 Celebrity Victoria Beckham objavila prvu fotku iz Hrvatske, pogledajte prizor koji je podijelila s 30 milijuna pratitelja!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer Lucija Lugomer - 5 +15 Lucija Lugomer - 7 Celebrity Lucija Lugomer pokazala da je potpuno u redu imati strije, celulit i škembicu: "Svi smo na broju!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene