Sočni tračevi

Prljave tajne izašle na svjetlo dana

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Nakon što su hakeri napaly Sony Pictures, u javnosti su se pojavili mailovi u kojima se spominju zvijezde s A-liste

Nakon hakerskog skandala u javnost su isplivali mailovi vodećih ljudi Sony Pictures. U njihovim prepiskama spominju se slavne i poznate osobe i to ne u najboljem kontekstu.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie što kažete na transformaciju? Angelina Jolie potpuno je promijenila svoj imidž: Od prepoznatljive brinete postala je plavuša, kako joj stoji ova boja?

Slavit će Božić kod bivše žene – što će Jen reći na to?!

Najsočniji tračevi isplivali su na površinu uvidom u mailove producenta Scotta Ridina i dopredsjednika Sony Pictursa Amy Pascal.

Angelinu Jolie nazvali su minimalno talentiranim razmaženim derištem 

Govoreći o projketu Cleopatra, u kojem je Angelina trebala glumiti, a od kojeg se na kraju odustalo, Scott Rudin je napisao, 'Film o Cleopatri neće se snimati, a to je dobra stvar s obzirom na bolesni ego te žene (Angeline Jolie) i same cijene filma koje je po meni umobolna'.

U drugima mailovima je naglasio kako je Angleina minimalno talentirano razmaženo derište. Ona je ozbiljno poremećena! Upss

Publiku su nazvali rasistima

U jednom mailu neimenovan producent postavio je pitanje vezano za ulogu Denzela Washingtona u filmu 'Pravednik'. Iako sam tvrdi kako nije rasist, rasistima je nazvao publiku koja, prema njegovom mišljenju, ne želi crne glumce u glavnim ulogama. Navodno filmovi u kojima glume crnci lošije prolaze na kino blagajnama.

Osim sa rasizmom Sony Pictures imaju problema i sa seksizmom

Koliko će glumci zaraditi od filma ovisi o bodovima koji se pretvaraju u postotke. Iz haknutih mailova doznalo se i to kako oskarovka Jennifer Lawrence dobiva 5 bodova dok njezine muške kolege dobivaju 'velikodušnih' 9. Čini se kako Hollywood ima ozbiljnih problema sa seksizmom.

Leonardo DiCaprio nije u milosti Sony Picturesa

Nakon što se predomislio i odustao od uloge u biografskom filmu o Steveu Jobsu, DiCaprio je pao u nemilost Sonyjevih glavešina. Producent Mark Gordon Leonardovo je ponašanje nazvao užasnim na što je Pascal dodao kako je DiCaprio dostojan prezira.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene