O njima svi pričaju!

ANKETA: Tko vam je najzgodniji frajer iz serije koja je u kratkom roku zaludjela gledatelje?

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Serija "Bridgerton" obara rekorde gledanosti, a glumci Regé-Jean Page, Freddie Stroma i Jonathan Bailey privukli su najviše pozornosti od muške ekipe te povijesne drame.

Serija "Bridgerton" izašla je 25. prosinca i u tom kratkom roku srušila je rekorde i pogledalo ju je više od 63 milijuna ljudi. 

Radnja prati Daphne, najstariju kćer moćne obitelji Bridgerton koja stupa na iznimno natjecateljsko londonsko tržište u potrazi za budućim mužem. Daphne je utjelovila Phoebe Dynevor, dok je njezina mogućeg supruga vojvodu Hastingsa odglumio Regé-Jean Page.

Najzgodniji frajer iz serije ''Bridgerton'' vam je?

  • Freddie Storma
  • Regé-Jean Page
  • Jonathan Bailey

Ukupno glasova:

Upravo je 31-godišnji Regé jedan od glumaca koji su privukli pažnju nježnijeg spola. Glumac je priznao da je romantičan, no krije svoj ljubavni status, a spominje se na kladionicama kao jedan od mogućih nasljednika Daniela Craiga u ulozi Jamesa Bonda. 

Freddie Stroma (34) također je osvojio srca gledateljica odigravši pruskog princa Friedricha, koji je jedan od udvarača Daphne Bridgerton. Na žalost mnogih žena, Freedie je u braku s kolegicom Johannom Braddy (33), koju je upoznao na setu serije "Nerealno" u ljeto 2015.

Tu je i Jonathan Bailey (32), koji tumači raskalašenog i promiskuitetnog Anthonyja Bridgertona. On postaje glava obitelji Bridgerton nakon očeve smrti i vodi glavnu riječ pri pronalasku muža sestri Daphne. Jonathan krije je li u vezi, no otvoreno govori o svom seksualnom opredjeljenju. Naime, glumac je homoseksualac i smatra da to ne bi trebalo biti važno kod njegove uloge jer puno hetero muškaraca igra gej likove. 

U sjeni tih glavnih likova su Luke Newton (23) i Luke Thompson (33), koji tumače mlađu braću Bridgerton, a Martins Imhangbe glumi boksača Willa Mondricha, koji se druži s vojvodom Hastingsom i imaju sparing-treninge. 

Koji je vama glumac u seriji "Bridgerton" privukao najviše pažnje?

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić i more Celebrity Zbog urnebesnog videa koji je objavio Nižetiću se javilo pola naše estrade, on je prošao dobro, brine ga samo jedno!

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 3 +0 Severina, Koncert Želim život Celebrity Severina zadnjom objavom raspametila obožavateljice, obasule su je s više od 10 tisuća komentara!

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene