Zaljubljeni golupčići

Njamlađi Beckham ponovno zavodi, 17-godišnjak novu djevojku ljubio i grlio pred znatiželjnim fotografima!

Cruz Beckham i Tana Holding Cruz Beckham i Tana Holding Profimedia 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Cruz Beckham i Tana Holding Cruz Beckham i Tana Holding - 10 Cruz Beckham i Tana Holding - 8 Cruz Beckham i Tana Holding - 7 Cruz Beckham i Tana Holding - 1 Cruz Beckham i Tana Holding - 2 Cruz Beckham i Tana Holding - 3 Cruz Beckham i Tana Holding - 4 Cruz Beckham i Tana Holding - 6 Cruz Beckham i Tana Holding - 5 +17 Cruz Beckham i Tana Holding - 9 Galerija

Najmlađi Beckhamov sin Cruz Beckham viđen je kako razmjenjuje slatke poljupce s djevojkom Tanom Holding!

Najmlađi sin Davida i Victorije Beckham, 17-godišnji Cruz Beckham, viđen je kako razmjenjuje slatke poljupce i nježnosti sa svojom djevojkom Tanom Holding.

Pogledaj i ovo Obitelj Beckham u Hrvatskoj Ponosan je na nju Beckham je Victoriji 50. rođendan čestitao fotografijama iz Hrvatske, a podijelio je i njihove nikad viđene snimke!

Zaljubljeni mladi par otišao je do grada kako bi uzeo neko piće za van, a znatiželjni paparazzi jedva su dočekali da ih uhvate na izlasku iz kafića.

Cruz i Tana zagrlili su se nekoliko puta, a palo je i nekoliko slatkih poljubaca.
Iako su ovo dvoje vrlo mladi, stvari se po bliskim izvorima poprilično zahuktavaju.

Prošlog mjeseca, Cruz je viđen kako uživa u noćnom izlasku u londonskom pubu Alice House u Queen's Parku s Tanom i vjeruje se da ju je upoznao ranije ove godine.

Bliski izvor je za The Sun rekao: ''Oni su stvarno divan par, a ona je prizemna i stvarno zabavna. Ne brine je Cruzova slava i odakle on dolazi.''

Međutim, Cruzu ovo nije prva veza.
Cruz se nedavno razveo od svoje bivše djevojke Bliss Chapman.

Par je bio u vezi 18 mjeseci, ali je navodno u ožujku odlučio o raskinuti vezu.

Victoria i Blissina majka Rosemary Ferguson, manekenka koja je postala nutricionistica, dobre su prijateljice i razlog zašto su se mladi uopće upoznali, ali čini se da to nije bilo dovoljno da mladi ostanu zaljubljeni.

U obitelji Beckhamovih poznato je da vrlo mladi ulaze u ljubavne veze, pa čak i brakove pa se tako najstariji Cruzov brat, 23-godišnji Brooklyn nedavno i oženio s Nicolom Peltz.

Njegov drugi brat, 19-godišnji Romeo također je već dugo u vezi s modelom Mijom Regan, točnije tri godine pa se već počelo šuškati i o novim crkvenim zvonima.

Čini se da su gen za rane veze naslijedili od roditelja koji su se vjenčali 1999. godine kad je David imao 24, a Victoria 25 godina.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum Heidi Klum Heidi Klum Elisabetta Gregoraci i Heidi Klum +2 Flavio Briatore, Elisabetta Gregoraci, Tom Kaulitz i Heidi Klum Celebrity Heidi Klum u uskoj haljinici istaknula je bujni dekolte, tko bi rekao da je proslavila 49. rođendan!

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Dua Lipa Dua Lipa - 1 Dua Lipa - 3 Dua Lipa - 4 +23 Dua Lipa - 6 Celebrity Zgodna pjevačica našla se u ljubavnom trokutu s glumcem i kolegicom, obožavatelji su zbunjeni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene