Monika Kravić pojavila se na zagrebačkom koncertu Danijele Martinović "Otvoreno srce", koji je pratila iz prvog reda.

Galerija Mirna Maras, Monika Kravić i Sandra Perković Danijela Martinović - 7 Danijela Martinović - 1 +30 Danijela Martinović - 2

Bivša voditeljica i producentica Monika Kravić nije htjela propustiti koncert Danijele Martinović povodom Dana žena i 30 godina karijere u zagrebačkom Lisinskom, a njezino je pojavljivanje izazvalo veliku pozornost.

Vezani članci Danijela i Izabela Martinović Danijela Martinović u izlasku sa sestrom koju ne viđamo često, zgodna Izabela još izgleda kao u danima najveće slave! Sandra Perković Sandra Perković bila je pravi mamac za poglede: Dekoltirana bluza s koje je bilo teško maknuti pogled!

Monika se nakon dužeg vremena u javnosti pojavila u elegantnoj kombinaciji, a u prvi je plan stavila bujni dekolte u bijeloj majici, koju je kombinirala s krem hlačama, a spremno je pozirala u prvom redu.

Osim Monike, na Danijelin su koncert stigle i brojne druge zvijezde, poput Ive Todorić, Sandre Perković, Mirne Maras, ali i chefa Tomaža Kavčiča, koji je nedavno bio i vjenčani kum Danijelinu bivšem partneru Petru Graši.

50-godišnja Danijela na koncertu je izvela svoje najveće hitove koji su joj obilježili bogatu karijeru, a bio je to njezin prvi koncert nakon tri godine. Za tu je prigodu odabrala i promijenila nekoliko različitih kreacija, a posebno su upečatljive bile bijela pripijena haljina s dekolteom do pupka, kao i ona posuta šljokicama.

Monika Kravić se u javnosti ne pojavljuje tako često otkako je dobila trećeg sina s odvjetnikom Franom Olujićem, za kojeg se udala u svibnju prošle godine, nakon manje od dvije godine veze. Par je isprva tajio svoju vezu i prvi put su se zajedno pojavili u javnosti samo mjesec dana prije rođenja njihova djeteta.

Prije Frana bila je u braku sa sinom Zdravka Mamića, Marijem, za kojeg se udala 2003. godine, nakon čega se povukla iz javnosti, a za njihov razvod doznalo se 2017. godine. Bivši supružnici zajedno imaju sinove Jakova i Josipa.

Dekolte do pupka i nikad bolje raspoložena Danijela Martinović: Pogledajte haljinu u kojoj je naša pjevačica napravila raspašoj na Dan žena! Danijela Martinović - 3 Danijela Martinović - 2 Danijela Martinović - 1 +32 Tomaž Kavčič

Sandra Perković bila je pravi mamac za poglede: Dekoltirana bluza s koje je bilo teško maknuti pogled! Sandra Perković Mirna Maras, Monika Kravić i Sandra Perković Danijela Martinović - 3 +25 Danijela Martinović - 2

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju