Seksi Milica!

Srpska folk zvijezda zablistala u uskoj haljini s prorezom, a ono što je napravila usred koncerta uzrokovalo je pravu pomutnju u publici

Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 3 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 4 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 2 Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 3 Milica Pavlović i Saša Matić Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 5 +8 Milica Pavlović - 4 Galerija

Srpska folk zvijezda Milica Pavlović utegnula se u zelenu haljinu s prorezima, a onda je promijenila odjevnu kombinaciju usred koncerta.

Srpska pjevačica Milica Pavlović nastupila je na festivalu u Čelincu povodom Dana općine, a na pozornici joj se pridružio i njen dugogodišnji prijatelj i glazbeni kolega Saša Matić.

Pogledaj i ovo Saša Matić prekrasne! Kćeri Saše Matića prave su ljepotice: Svoj život skrivaju, a njihov izgled očarao je javnost diljem regije

Saša i Milica publiku su odlično zabavljali, a Milica je na nastup stigla u uskoj zelenoj haljini s prorezom ispod grudi koji je napravio dojam još tanjeg struka, a kosu je svezala u dugi plavi rep.

Međutim, Milica nije dugo bila u haljini već se tijekom koncerta obukla u dres srpske košarkaške reprezentacije i navukla ga na haljinu. Dres je na Milici bio velik pa joj je poslužio kao haljina, a tim je postupkom u publici napravila pravu pomutnju.

Pavlović je jedna od najpopularnijih pjevačica u Srbiji i nosi nadimak "seksi señorita" po svojoj pjesmi, a njezini su nastupi često rasprodani. Popularna je i na Instagramu gdje je prati preko 840 tisuća ljudi.

Rođena je u Švicarskoj, a kao dijete se preselila u Srbiju kad su joj se roditelji razveli. Nakon srednje škole ponovno je otišla k ocu da ne izgubi strano državljanstvo, no kasnije se odlučila ipak na život u nama susjednoj zemlji.

Pjevačica često privlači pozornost svojim seksi stilom odijevanja i vrućim glazbenim spotovima.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Zrinka Cvitešić Zrinka Cvitešić - 3 Woody Harrelson - 8 Zrinka Cvitešić - 4 +12 In Magazin: Zrinka Cvitešić Celebrity Zrinka Cvitešić podijelila lijepe novosti: "Upravo sam primila najsretniju vijest u posljednje vrijeme!"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju David i Victoria Beckham Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčanje - 1 Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčanje - 2 Nicola Peltz i Brooklyn Beckham vjenčanje - 3 +20 Brooklyn Beckham Nicola Peltz Celebrity Raskol u obitelji Beckham? Novi potez najstarijeg sina Davida i Victorije rasplamsao je glasine koje su se pojavile dok su bili u Hrvatskoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene