Pred rastavom?

Jedan od najslađih holivudskih parova potražio stručnu pomoć za spas braka?

Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Profimedia 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Ashton Kutcher i Mila Kunis (Foto: Profimedia) Mila Kunis i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Mila Kunis Macaulay Culkin (Foto: Getty) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Getty) Mila Kunis Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Mila Kunis (Foto: Getty Images) Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) +0 Mila Kunis, Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Galerija

35-godišnja glumica Mila Kunis i njezin 6 godina stariji suprug Ashton Kutcher navodno su potražili stručnu pomoć za spas svoga braka.

Šuška se, šuška o problemima u braku.

Pogledaj i ovo Demi Moore i Ashton Kutcher (Foto: Profimedia) Sočni detalji Zbog 15 godina mlađeg muža pristajala je na seks utroje, htjela mu je pokazati da je zabavna

35-godišnja glumica Mila Kunis i njezin 6 godina stariji suprug Ashton Kutcher navodno su potražili stručnu pomoć za spas svoga braka, raspisali su se strani mediji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Podsjetimo, par se upoznao u tinejdžerskim danima na setu hit-serije "Lude 70-e", no ljubav je planula tek u travnju 2012. godine.

Par se zaručio u veljači 2014. godine, a tajno vjenčanje održano je 2015. godine u Kaliforniji. Par ima dvoje djece te je od samih početaka vrlo tajnovit kada je riječ o intimi.

Tako nikada nisu previše komentirali svoj odnos, a za njih se sve ove godine nije vezao niti jedan skandal. Ipak, šuška se kako se zgodni par u posljednje vrijeme stalno svađa zbog načina života u Hollywoodu i odgoja djece, no još im nešto stvara poprilične probleme, a to je ljubomora.

Navodno par nije nimalo sram potražiti stručnu pomoć jer im upravo to pomaže da ostanu zajedno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk) on

Mila je prije Ashtona bile u 9-godišnjoj vezi s posrnulom teen-zvijezdom Macaulayjem Culkinom, kojemu je bila velika podrška tijekom borbe s ovisnošću, dok je Ashton neposredno prije zaljubljivanja u Milu bio u 6-godišnjem braku s Demi Moore, a nju je navodno varao s mlađim ženama. 

Par ni sada nije komentirao medijske napise.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene