Šaka u oba oka

Bivša prva dama SAD-a dala je 28 tisuća kuna za ovaj užas na nogama

Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) Afp 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) Michelle Obama (Foto: AFP) +0 Michelle Obama (Foto: AFP) Galerija

I dok njezine čizme nisu oduševile javnost, njezini memoari pod nazivom "Becoming" itekako jesu.

54-godišnja Michelle za vrijeme suprugova mandata bila je prava modna ikona.

Pogledaj i ovo John Corbett i Sarah Jessica Parker Zvijezda "Seksa i grada" Vratio se omiljeni Aidan i još je zgodniji nego prije, a njegove nove fotografije otkrivaju i veliko iznenađenje!

Radi se o supruzi bivšeg američkog predsjednika Baracka Obame, odnosno bivšoj prvoj dami Michelle Obami, koja je oduševljavala elegantnim kreacijama koje je nosila. Modni dizajneri doslovno su se trgali da ju obuku, no čini se kako su se stvari od prestanka mandata promijenile.

Michelle je otad promijenila stil, a to je pokazala i nedavno kada je gostovala u Barclays centru u Brooklynu, u kojem je razgovarala s glumicom Sarah Jessicom Parker.

I dok je zvijezda serije "Seks i grad" blistala u ljubičastoj haljini sa šljokicama, javnost nije bila nimalo oduševljena Obaminom kombinacijom.

Naime, Michelle je odabrala upečatljivu žutu haljinu modne kuće Balenciaga koja nije bila toliki problem kao blještave visoke čizme s istim potpisom. Mnogi korisnici interneta nazvali su ih neukusnima, a Michelle je za njih dala čak 4300 dolara, što je oko 28 tisuća kuna.

I dok njezine čizme nisu oduševile javnost, njezini memoari pod nazivom "Becoming" itekako jesu. Michelle je u knjizi otkrila nepoznate detalje iz privatnog života, a opće je poznato da ljudi obožavaju zavirivati u tuđe živote.

U prvom danu knjiga je prodana u 750 tisuća primjeraka, što je jedan od književnih rekorda u 2018. godini.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Bojan Zibar) Percin, Dujic, Otasevic, Medakovic, Janjic (Foto: Bojan Zibar) Jelena Perčin (Foto: Bojan Zibar) Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) +2 Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Celebrity Znamo gdje Jelena i Momčilo putuju za blagdane: Cijela obitelj avionom ide u…

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Pax Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Pax Jolie Pitt (Foto: Getty Images) Pax Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Angelina Jolie i Pax Jolie Pitt (Foto: Profimedia) +2 Angelina Jolie i Pax Jolie Pitt (Foto: Profimedia) Celebrity Slavna mama mu je rekla kako ga otac nije htio, no on mu je svejedno čestitao rođendan


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene