Uputila kritiku

Zabranila kćeri gledati Rihannine videe jer su preseksualni!

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Rihanna se našla na piku bivšoj 'Spajsici'!

U 90-ima su popularne Spice Girls bile jedne od najseksepilnijih izvođačica na svjetskoj glazbenoj sceni, a u svojim kratko rezanim topićima, kratkim suknjama i 'platformama' čini se da bi se Mel C, Mel B, Emma Bunton, Geri Halliwell i Victoria Beckham i danas dobro uklopile kad su modni trendovi u pitanju.

Pogledaj i ovo Spice Girls (Foto: Instagram) najveća slava Globalni uspjeh i put prema raspadu djevojaka koje su prekšile protokol kad je princ Charles u pitanju

No, bivša 'Spajsica' Mel C nezadovoljna je današnjim ponašanjem popularnih pjevačica, a posebno je na pik uzela slavnu Rihannu, za koju tvrdi da njezini video spotovi previše aludiraju na seksualnost.
Zapravo, Rihanna se toliko 'zamjerila' Mel C da je ova čak zabranila svojoj 7-godišnjoj kćeri Scarlet da gleda njezine provokativne videospotove.

Mel B zbog opsjednutosti seksom izgubila prijatelje

'Moja Scarlet je Rihannina velika obožavateljica, no ne dozvoljavam joj da gleda njezine videospotove jer previše pršte seksualnošću. Nastojim svoju kćer zaštititi od toga dok god mogu, no svjesna sam da brzo odrasta', rekla je 'Spajsica', piše Daily Mail.

Bivša Sporty Spice 'obrušila' se na pjevačicu i 2011. kad je na Twitteru negodovala zbog njezinog neprikladnog, previše seksualnog ponašanja.

'Samo da se zna. Veliki sam fan Rihanne, ali sam isto tako i majka. Ljudi moraju preuzeti dio odgovornosti jer smo došlo do točke kad seksualnost premašuje sve granice i njezin utjecaj na djecu je otišao predaleko. Smatram da glazba tu igra veliku ulogu. Glazbenice koje su vrlo uspješne žene previše se orijentiraju na tu seksualnu stranu u svojim videospotovima, a zaboravljaju da imaju mlade obožavateljice. To je neprikladno', rekla je Mel C.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene