Novi detalji

Bile su ljubavnice godinu dana? Na vidjelo izlazi prava istina o odnosu pjevačica nekad popularnog benda

Mel B i Geri Halliwell (Foto: Getty Images) Mel B i Geri Halliwell (Foto: Getty Images) Getty Images 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mel B i Geri Halliwell (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Getty Images) Mel B (Foto: Getty Images) +0 Mel B (Foto: Profimedia) Galerija

Iako je Mel B izjavila da je s Geri Halliwell provela samo jednu strastvenu noć, izvori sada tvrde drugačije.

Samo nekoliko dana nakon što je Mel B u jednom televizijskom intervjuu izjavila da je spavala s Geri Halliwell, s kolegicom s kojom je nekad žarila i palila u bendu Spice Girls, strani mediji sada su se raspisali o novim detaljima njihove navodne avanture.

Pogledaj i ovo showbuzz Opet skupa Jednako zavodljive kao na samom početku: Začinile su večer!

Naime, navodno se tu nije radilo samo o jednoj zajednički provedenoj noći već o vezi koja je trajala čak godinu dana, tvrde izvori.

''Njihova veza trajala je najmanje 12 mjeseci, daleko je to bilo od jedne noći. Bila je to strast na prvi pogled, brzo su se zbližile'', otkrio je izvor za Daily Mail.

Navodno nije dugo trebalo da jedna s drugom počnu dijeliti svoje najveće tajne, ali i krevet pa su s vremenom postale nerazdvojne.

Dok su ostale članice benda Mel C, Emma Bunton i Victoria Beckham vikendom posjećivale svoju obitelj, Mel i Geri su ostajale zajedno.

''Bile su tako bliske i zajedno u svakom smislu te riječi'', govori izvor.

Geri je danas sretno udana za Christiana Hornera, šefa Red Bull momčadi Formule 1, a Mel B je od 2017. godine prolazila kroz turbulentan razvod od Stephena Belafontea.

No djevojke će puno vremena opet provoditi zajedno i to uskoro jer u sklopu povratničke truneje imaju zakazanih 13 koncerata za ovo ljeto.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Rakitić, Raquel Mauri (Foto: Instagram) Raquel Mauri i Ivan Rakitić (Foto: Instagram) Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Ivan Rakitić i Raquel Mauri (Foto: Instagram) +1 Ivan Rakitić, Raquel Mauri (FOTO: Instagram) Celebrity Goli u jacuzziju: Rakitićeva supruga objavila intimnu fotografiju njih dvoje na kojoj razmjenjuju nježne poglede

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene