Nije baš raspoložena...

Meghan Markle viđena je nakon dulje vremena u javnosti, a njen ispijeni izraz lica mogao bi biti posljedica loših vijesti koje je nedavno čula

Meghan Markle - 3 Meghan Markle - 3 Profimedia 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 2 Meghan Markle - 4 Meghan Markle - 5 Princ Harry, Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 2 Meghan Markle Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 3 +21 Princ Harry, Meghan Markle, Doria Ragland Galerija

Meghan Markle nakon dugo je vremena viđena u javnosti, a nakon posljednjih vijesti o otkazivanju svog podcasta izgledala je pomalo umorno i neraspoloženo.

Meghan Markle već se dulje vrijeme nije pojavila u javnosti, a iako njen suprug princ Harry izaziva brojne reakcije svojim dolaskom u Veliku Britaniju na suđenje, ona paparazze vješto izbjegava.

Međutim, ovog puta je viđena u društvu svojih suradnika u blizini njihove kuće u Kaliforniji, a vojvotkinja je izgledala pomalo ispijeno i umorno. Imala je i neraspoložen izraz lica koji bi mogao biti posljedica vijesti koje je nedavno čula o otkazivanju vlastitog podcasta ''Archetypes''.

Meghan je vodila podcast koji je trajao 12 epizoda od kolovoza 2022., razgovarajući sa slavnim osobama. Međutim, izvještaji američkih medija pišu da kraljevski par nije uspio zadovoljiti referentnu vrijednost produktivnosti koju zahtijeva Spotify, te stoga ne bi dobio punu vrijednost ugovora.

Međutim, utjehu će Meghan pružiti nova šansa o kojoj se šuška. Nedavno su počele kružiti glasine o tome da će Meghan postati ambasadorica poznatog brenda Dior, a ukoliko potpiše ugovor, Meghan bi mogla postati najplaćenija influencerica na svijet, zarađujući oko 250 tisuća dolara po objavi na društvenim mrežama, prenosi Daily Mail.

Uz to, strani mediji pišu da će Meghan ponovno pokrenuti i svoj lifestyle blog ''The Tig'' koji je ugasila prije udaje za Harryja.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Šušelj - 3 Tara Šušelj - 5 Tara Šušelj - 4 Tara Šušelj - 2 +15 Tara Šušelj - 3 Nekad i sad Od velike karijere s grupom Karma prošlo je puno godina, a evo gdje je i kako danas izgleda njihova pjevačica!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez i Ben Affleck - 2 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 3 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer Lopez i Ben Affleck - 1 +26 Novi dom Jennifer Lopez i Bena Afflecka - 4 Celebrity Lopez objavila golišavu Affleckovu fotku, a ono što skriva ispod odjeće iznenadilo je čak i njegovu bivšu koja se javila

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene