Posao odradila besprijekorno

I ona je samo žena od krvi i mesa: Meghan nije dopustila da joj nezgodna mrlja pokvari raspoloženje

Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Getty Images 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Meghan Markle i princ Harry (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle i princ Harry nakon šest tjedana pauze vratili su se službenim dužnostima.

Voljeli ju ili ne, činjenica je da se Meghan Markle ne potkradaju modne pogreške.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

I dok je 38-godišnja bivša glumica, a danas vojvotkinja od Sussexa prava maherica u kršenju strogih pravila britanskog dvora, kada su u pitanju njezini modni odabiri, Meghan igra na sigurno te baš nikada ne griješi.

Barem je tako bilo dosad, no nakon što je prošlog utorka viđena sa svojim suprugom princem Harryjem u Londonu tijekom jedne od brojnih službenih dužnosti, vojvotkinja je dokazala kako je i ona samo žena od krvi i mesa.

Naime, u elegantnom smeđem izdanju duge suknje i dolčevite vojvotkinja je pozornost privukla i povećom mrljom od znoja ispod pazuha, no unatoč tome svoj je posao odradila besprijekorno, ne skidajući osmijeh s lica.

Ili nije primijetila nezgodnu mrlju ili nije dala da ju takvo nešto sputava, ne znamo, no unatoč tome, radilo se o još jednom odličnom izdanju.

S druge strane, princ je blistao u klasičnom plavom odijelu, a kao ni njegova lijepa supruga, nije skidao osmijeh s lica. Šuška se kako bi to moglo biti i zato što paru stiže druga beba, no palača o svemu još uvijek mudro šuti. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Justin Bieber i Selena Gomez (Foto: AFP) Selena Gomez (Foto: Instagram) +3 Selena Gomez (Foto: Instagram) Celebrity Ni siromaštvo ni teški zdravstveni problemi nisu ju uništili kao toksični bivši dečko i njegovo vjenčanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene