nije još odgovorila

Vojvotkinji ponudili pozamašnu cifru da se na male ekrane vrati kao Rachel Zane na samo pet sekundi

Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Ekipa serije Suits (Foto: Getty Images) Meghan Markle (Foto: Profimedia) Meghan Markle (Foto: Profimedia) +0 Meghan Markle (Foto: Getty Images) Galerija

Meghan Markle dobila je vrtoglavu ponudu od milijun dolara po sekundi da se vrati na male ekrane kao Rachel Zane.

Meghan Markle je u glumačkom svijetu najpoznatija po ulozi Rachel Zane u američkoj seriji "Suits", a od onda je imala brojne ponude koje je stavila sa strane nakon što je postala vojvotkinja od Sussexa.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry Malo pretjerano? Širi se snimka u kojoj Meghan Markle tjera nepoznatu ženu dalje od princa Harryja, a ona je htjela samo jedno!

Unatoč brojnim nagađanjima, Meghan nikada nije službeno dobila ponudu da se vrati u seriju zbog poštovanja prema njezinoj kraljevskoj tituli, zbog koje je prekinula svoju glumačku karijeru. Ipak, neke bi se stvari na tom području mogle promijeniti.

Vojvotkinji ni novac nije motivacija, obzirom da je za jednu sekundu pojavljivanja u novoj sezoni serije dobila ponudu od vrtoglavih milijun dolara. Meghan još nije odgovorila na ponudu, piše Mirror.

Njemačka kompanija Biotulin ponudila je čak pet milijuna dolara da se Meghan vrati na male ekrane kao Rachel na samo pet sekundi. Vojvotkinja prema njihovim navodima vjerno koristi njihove proizvode, a htjeli bi iskoristiti priliku da se u seriji i reklamiraju.

Bivša glumica je prvi put javno dobila ponudu da se ponovno pojavi kao Rachel nakon što su ona i njezin suprug, princ Harry objavili početkom ove godine da se povlače sa svih kraljevskih dužnosti i kreću nove pobjede. Upravo u četvrtak odradit će svoju posljednju kraljevsku dužnost.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +3 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Celebrity Danas plijeni pažnju isklesanim torzom i ima mišiće, no prepoznajete li ga kao slatkog dječaka s plaže?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene