Pravi slatkiš!

Danas plijeni pažnju isklesanim torzom i ima mišiće, no prepoznajete li ga kao slatkog dječaka s plaže?

Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Galerija

Luka Nižetić objavio je fotografiju iz djetinjstva i sve oduševio.

Luka Nižetić ovih dana marljivo radi na promociji svoje nove pjesme "Život je let", a tim je povodom na profilu na Instagramu objavio i svoju fotografiju iz bezbrižnog djetinjstva, i to uz jednu specifičnu molbu.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

"Više od ičega bih htio da se moja nova pjesma sluša kao slavlje života i zato bih danas gledao neke vaše drage momente, važne trenutke. Šibnite ih na story, vjenčanja, rođendane, diplome, partyje ili nešto što samo vama znači, tagirajte me u storyuda mogu shareat i stavite #životjelet! Jedva čekam da čujete stvar jer ovaj život je let, bez povratka", napisao je Luka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic) on

Na njegovu molbu su u vrlo kratkom vremenu odgovorile i druge domaće zvijezde i pokazale kako su izgledale u djetinjstvu, a među njima i Nataša Janjić, Katarina Baban, Elizabeta Brodić, Viktorija Đonlić Rađa, Gabriela Pilić i brojni mu drugi prijatelji i obožavatelji.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene