Šteta baš...

Neuredan i izgubljena pogleda, više nije ni blizu čovjeka koji nas je osvojio humorom i šarmom

Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) profimedia 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Jennifer Aniston, Matt LeBlanc, David Schwimmer, Courteney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry (Foto: Instagram) Matthew Perry (Foto: Profimedia) Matthew Perry (Foto: AFP) Matthew Perry (Foto: AFP) Matthew Perry (Foto: AFP) Matthew Perry (Foto: Getty) Matthew Perry (Foto: Profimedia) +4 Matthew Perry (Foto: Profimedia) Galerija

Matthew Perry iz godine u godinu šokira svoje obožavatelje neuglednim izgledom i načinom života.

Poput mnogih kolega, američki glumac i zvijezda serije "Prijatelji" Matthew Perry morao je svoje planove staviti na čekanje zbog pandemije koronavirusa, i to dok obožavatelji s nestrpljenjem čekaju nove, specijalne epizode svoje omiljene serije.

Pogledaj i ovo Matthew Perry Neki su bili na rubu suza Pogledajte najemotivniji trenutak s dodjele Emmyja, evo kako su se kolege oprostile od Matthewa Perryja: "Nisam bio spreman za ovo"

U međuvremenu Matthew je nakon pola godine prvi put viđen u javnosti, kada je izašao u šetnju, i to u neurednom izdanju. Raščupane kose, natečena lica i izgubljenog pogleda odlučio je nakratko izaći iz izolacije, a takvom je pojavom ponovno uspio sve šokirati i zabrinuti.

Njegove najnovije fotografije možete pogledati OVDJE.

To nije prvi put da je viđen u lošem izdanju. Vodio je turbulentan život koji je ostavio traga, pa je danas Matthew posrnuli glumac kojeg svijet najbolje pamti iz njegovih zlatnih dana, kasnih 90-ih godina kada je oduševljavao svojim humorom i šarmom. Nikada nije skrivao da se borio s depresijom i ovisnošću, a prije dvije godine završio je u bolnici zbog rupture crijeva.

Novi nastavci serije "Prijatelji" s originalnom postavom glumaca, koji će za to dobiti honorare u iznosu od 2,5 do 3 milijuna dolara, trebali su se snimati u ožujku, no do daljnjega su odgođeni.

Matthew se ove godine pridružio Instagramu, gdje na svom profilu dijeli neke trenutke iz prošlih dana, ali i sadašnjosti.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Matthew Perry (@mattyperry4) on

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Donatella Versace (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: Instagram) Donatella Versace i Irina Shayk (Foto: Profimedia) Donatella Versace (Foto: AFP) +1 Donatella Versace (Foto: Profimedia) Celebrity Danas ju zbog unakaženog lica zovu kraljicom plastike, a bila je prirodna ljepotica kojoj se svijet divio

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene