Puca od ponosa!

Grubnić o najvećoj suknji koju je Maja Šuput ikad nosila: ''Magija se dogodila, ovako mi to radimo!''

Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 Nova TV 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 +0 Maja Šuput i Marko Grubnić Galerija

Maja Šuput iznenadila je sve divovskom suknjom u kojoj se pojavila u prvoj polufinalnoj emisiji "Supertalenta", a iza svega stoji njezin stilist Marko Grubnić.

Pjevačica Maja Šuput svake nedjelje se u showu "Supertalent" pojavi u novom izdanju kojim ponovno obori s nogu svoje vjerne obožavatelje, a u prvoj polufinalnoj emisiji omiljenog showa nadmašila je samu sebe. Njezin stilist i najbolji prijatelj Marko Grubnić nakon nje je na svom profilu na Instagramu objavio kreaciju u kojoj se pojavila.

Pogledaj i ovo Maja Šuput zauzela i zavodljivu pozu Šuput u badiću za kakav treba hrabrosti pokazala da je itekako spremna za ljeto: "Kao božica!"

"Ovako mi to radimo! Magija se dogodila, pala je zvjezdana prašina i napravili smo najveću suknju ikada. Suknja je savršena za moju princezu Maju Šuput", napisao je Grubnić u opisu fotografija. Šuput mu je u komentaru ostavila emotikon srca.

"Znači čudo, predivna je! Od frizure do haljine", "Diva", "Savršeno", "I ove rukavice i čizme, savršeno", "Božanstveno", samo su neki od komentara koje je dobio ispod fotografije.

Maja se u showu pojavila u raskošnoj bijeloj suknji koja je gotovo prekrila čitavu pozornicu "Supertalenta", a ostatak žirija i publika zinuli su kada su je vidjeli.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marko Grubnic (@markogrubnic)

Spektakularnu suknju iskombinirala je s bijelim topićem i visokim kožnim rukavicama, a s outfitom je uskladila i frizuru pa je tako vrhove svoje platinasto plave kose za ovu prigodu obojila u crno.

Maja je ovime još jednom potvrdila da od nje do kraja "Supertalenta" možemo očekivati još svašta jer baš kada smo pomislili da nas više ne može iznenaditi, uvjerila nas je u suprotno, pa je to još nešto ćemo se gledatelji mogu veseliti u preostalim emisijama showa.

Inače, uz Maju žiri "Supertalenta" čije još i operna pjevačica Martina Tomčić, glumac Janko Popović Volarić te stručnjak za uspješnu komunikaciju i plesač Davor Bilman.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonijo Mitar - 16 Antonijo Mitar - 15 Antonijo Mitar - 2 Maja Šuput, Antonijo Mitar +29 Antonijo Mitar - 1 Celebrity Jeziva poruka koja je Maju sablaznila toliko da je pobjegla s bine: ''Ovo nisu čista posla!''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Azra Grljević - 4 Azra Grljević - 5 Azra Grljević - 2 Azra Grljević - 6 +9 Azra Grljević - 3 Celebrity Zbog seksi i atraktivne Azre Bilman se sledio, nemoguće je bilo skinuti pogled s nje: "Još uvijek se vraćam sebi!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene