Sve je začarala!

Zbog seksi i atraktivne Azre Bilman se sledio, nemoguće je bilo skinuti pogled s nje: "Još uvijek se vraćam sebi!"

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Azra Grljević - 4 Azra Grljević - 5 Azra Grljević - 2 Azra Grljević - 6 Azra Grljević - 3 Azra Grljević - 1 Azra Grljević Azra Grljević Azra Grljević Azra Grljević +3 Azra Grljević - 4 Galerija

Azra Grljević je u polufinalu showa "Supertalent" na pozornici izvela pravi spektakl plešući orijentalni ples, i to u još jednom kostimu koji je sama sašila.

Azra Grljević u audicijskoj je emisiji Supertalenta izazvala oduševljenje žirija čim je kročila na pozornicu, što je onda i opravdala nevjerojatnim talentom izvođenja orijentalnog plesa u kostimu koji je sama sašila.

Pogledaj i ovo Emilio Alcantara Život im se promijenio Napokon smo doznali imena troje prvih finalista osme sezone, što Josipu, Azri i Emiliju znači prolazak dalje?

''Orijentalni ples je nastao tako što su žene slavile svoje tijelo, brinule su se o njemu i svojoj ljepoti. Da bi se žene osjećale ponosno i moćno, mislim da je najbitnije da vjeruju u sebe, da vole sebe, da rade svaki dan na sebi, da budu samouvjerene i da nikada ne slušaju komentare drugih ljudi. Kada je riječ o žiriju, komentari su mi pasali, bili su pozitivni. Trebamo prihvatiti ono što mi jesmo, da radimo na svojoj prirodnoj ljepoti, ali prije svega na svom ponašanju", izjavila je Azra uoči nastupa u polufinalnoj emisiji, u kojoj se pojavila u kostimu i liku Poison Ivy.

"Kolege su te začarano gledali na audiciji, tako je bilo i sada. Vidi se da iza ovog stoji rad, bravo!" zaključio je Janko Popović Volarić nakon nastupa u kojem je na pozornici počela i kiša padati.

"Rekli smo da si the žena, da imaš the kostim, a ja bih rekla da je ovo bio the show! Ovo s vodom je bila senzacija, to pali. Nastup je bio fenomenalan, izgledala si senzacionalno, plesala sjajno, to je bilo to što nam treba večeras", zaključila je Maja Šuput.

"Još uvijek se vraćam k sebi, cijenio bih ako bi Martina bila prije mene. Iskoristio bih rečenicu iz jednog crtića koju će shvatiti malo iskusniji gledatelji, radi se o jednom crtiću u kojem jedan lik kaže - Mislim da sam vidio micu macu", izjavio je Janko Popović Volarić.

"Sve je bilo smišljeno, dramaturški razrađeno. Ne samo da si opravdala poziv u polufinalnu emisiju, iskreno se nadam se ćeš dobiti poziv i u finalnu emisiju", poručila joj je Martina Tomčić.

Ova talentirana djevojka, osim što sama šije svoje plesne kostime, bavi se i dizajniranjem i šivanjem kupaćih kostima koje prodaje, a vodi i satove plesa. Nekada se bavila latinoameričkim plesovima, ali onda se zaljubila u one orijentalne jer, kako kaže, dok ih pleše, osjeća se slobodno i povezano s drugim ženama koje se međusobno podupiru, potiču samopouzdanje i ljubav prema vlastitom tijelu. Ono što joj smeta je to da se orijentalni ples u holivudskim filmovima naziva trbušnim i povezuje se s haremima, kao i pitanje nosi li ispod kostima donje rublje.

''Da, često je moje donje rublje ušiveno u kostim, najviše me nervira kad kažu da su kostimi orijentalnih plesačica previše otvoreni. Da bismo shvatili orijentalni ples, treba istražiti njegovu povijest, pokrete'', poručila je Azra nakon nastupa u audicijskoj emisiji.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Antonijo Mitar - 16 Antonijo Mitar - 15 Antonijo Mitar - 2 Maja Šuput, Antonijo Mitar +29 Antonijo Mitar - 1 Celebrity Jeziva poruka koja je Maju sablaznila toliko da je pobjegla s bine: ''Ovo nisu čista posla!''

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 7 +10 Maja Šuput Celebrity Šuput s divovskom suknjom pomela gotovo cijelu pozornicu: Pogledajte kakvu je to raskoš stavila na sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene