Nejasne okolnosti

Mark i Debby Constantino istraživači paranormalnog pronađeni mrtvi

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mark i Debby Constantino, istraživači paranormalnog, pronađeni su mrtvi uz još jednog, za sada, neidentificiranog muškarca.

Mark i Debby Constantino poznati su široj javnosti kao istraživači paranormalnog koji su napravili revoluciju u korištenju tehnike EVP (fenomen elektroničkog glasa). Često su se pojavljivali u TV emisijama, ali pravu slavu su stekli suradnjom s ekipom 'Ghost Adventures', čiji paranormalni show već 11 sezona emitira 'Travel Channel.

Pogledaj i ovo showbuzz imao je tek 36 Poznati glazbenik poginuo u pucnjavi u rodnom gradu, policija potvrdila da su ga napali dok je kupovao u pekarnici

Mark i Debby bili su u prilično lošim odnosima i Debbie je odlučila otići od supruga. Živjela je s dva cimera u stanu u Sparksu. Oko 8 sati u jutro policija je zaprimila poziv i vijest kako je jedan od njenih cimera mrtav, a ona je nestala. Policija je ubrzo saznala kako je Mark držao Debbie kao taoca u stanu njihove kćeri.

VJERUJETE LI U DUHOVE? Oni su od nevjernika napravili vjernike

Iako je policija pokušala pregovarati s Markom, oko 13 sati morali su provaliti u stan gdje su ih oboje zatekli mrtve. Pojavila su se izvješća o tome kako je Mark često imao probleme s policijom jer je prijavljivan za obiteljsko nasilje, otmicu, pokušaj ubojstva, Žrtva je uvijek bila Debby.

Za sada detalji o ovom jezivom slučaju nisu dostupni, a za sada nisu se oglasili ni 'Travel Chennel' ni 'Ghost Adventures' ekipa.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene