Ma ovo je brutalno!

Naš miljenik žena obukao seksi kostim Lidije Bačić, poručili mu da je isti ona, a javila se i Lille da mu kaže što misli o tome!

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju TLZP: Mario Roth kao Lidija Bačić Mario Roth treća emisija TLZP - 1 Mario Roth treća emisija TLZP - 2 Mario Roth treća emisija TLZP - 3 Mario Roth treća emisija TLZP - 4 Mario Roth treća emisija TLZP - 5 Mario Roth treća emisija TLZP - 1 Mario Roth treća emisija TLZP - 2 Mario Roth treća emisija TLZP - 3 Mario Roth treća emisija TLZP - 4 +2 Mario Roth treća emisija TLZP - 5 Galerija

U najnovijoj emisiji showa "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" Mario Roth transformirao se u pjevačicu Lidiju Bačić i izveo njezinu pjesmu "Kaktus".

Mario Roth oduševio je žiri u showu "Tvoje lice zvuči poznato All Stars" svojom transformacijom u Lidiju Bačić i izvedbom njezine pjesme "Kaktus", a oglasila se i sama pjevačica. 

Pogledaj i ovo Antonia Dora Pleško - 1 Vratio je u prošlost Zbog omiljenog šarmera Joleta čak je i Minea imala šumu na licu, prisjetila se tih nekih davnih dana: "Sredio je to!"

Mario je najavio svoj nastup na Instagram storyju, na što je reagirala Lille. "Stiže verzija Lidije Bačić skupljena u pranju. Lidija, što kažeš?" upitao je pjevač. 

"Kralju", napisala je Lidija, koja je podijelila Marijev story i dodala emotikon koji plače od smijeha. 

Inače, Rothu je voditeljica Maja Šuput rekla da sliči pjevačici, a i Nives Celzijus ga je pohvalila.

"Tvoja maska je brutalna, ne znam hoće li to Lille shvatiti kao kompliment. Izgledaš gotovo identično, i stas i glas, vokalno se osjetilo da se boriš, koketiranje, brutalno", komentirala je. 

"Gluma je odlična, ti si se s ovim zadatkom odlično nosio, kvalitetno si bio zabavan večeras", rekao je Igor Mešin. 

"Bio si fantastičan", poručila je Indira Mariju. 

Goran Navojec je čak recitirao pjesmu "Kaktus od Lidije", a rekao je i što misli o nastupu. "Ovo je bilo fantastično'', zaključio je na kraju. 

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus treća emisija TLZP - 5 Nives Celzijus treća emisija TLZP - 4 Nives Celzijus treća emisija TLZP - 3 Nives Celzijus treća emisija TLZP - 1 +9 Nives Celzijus treća emisija TLZP - 2 Celebrity Zamaman dekolte Nives Celzijus teško je ne primijetiti u ovoj haljini, a potražila je i vašu pomoć oko jedne odluke!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene