pa ovo je pravi hit!

Marijan Ban više se ne pojavljuje u javnosti, ali evo kako svoje fanove redovno zabavlja na društvenim mrežama!

Marijan Ban - 4 Marijan Ban - 4 Duje Klaric / CROPIX 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Marijan Ban - 5 Marijan Ban - 3 Marijan Ban - 2 Marijan Ban - 1 Marijan Ban - 9 Marijan Ban - 10 Marijan Ban - 7 Marijan Ban - 8 Marijan Ban - 6 Marijan Ban - 5 +6 Marijan Ban - 4 Galerija

Pjevača Marijana Bana ne viđamo često otkako je otišao iz Daleke obale, ali zato je vrlo aktivan na društvenim mrežama gdje često nasmijava svoje pratitelje.

Pjevač Marijan Ban više se ne pojavljuje u javnosti otkako je otišao iz Daleke obale, ali kako provodi vrijeme njegovi pratitelji itekako dobro znaju putem društvenih mreža.

Na svom profilu na platformi X Marijan često objavljuje statuse i fotografije, a malo ljudi bi reklo da je pjevač toliko humorističan.

Koliko voli svoju unučad Ban ne skriva, a nerijetko su tu statusi koji se tiču upravo njih. Ban se pohvalio za svakog koji se rodio, spominje smiješne situacije iz svakodnevice, a ponekad se našali i na tuđi račun.

Nekoliko puta pokazao je i što voli jesti za doručak, luk, slaninu i domaći kruh. A na svoj se račun uz ovakve fotografije često našalio pošto je otkrio da ima aritmiju srca te je nasreću izbjegao moždani udar.

Pokazao je i kako mu izgleda radni stol, a na njemu je fotografija s unučadi Palmom, Šimom i Jurom.

A podijelio je i situaciju dok je kupovao automobil.

Inače, sa suprugom Dominom, s kojom se vjenčao na prvi dan proljeća 1987. godine, Marijan Ban ima troje djece: sina Marka te kćeri Anku i Mirtu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +26 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll sve je obavijestila da odlazi u Ameriku i najavila životne promjene: ''I nešto novo se sprema''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena i Vlado Kalember - 5 Lepa Brena i Vlado Kalember - 1 Lepa Brena i Elizabeta Gojan Lepa Brena i društvo u Saloonu +26 Lepa Brena i Aleksandra Prijović - 5 Celebrity Pogledajte kako se Brena 1998. zabavljala u kultnom zagrebačkom klubu, posebno je uživala u društvu našeg pjevača

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene