Odmah su se zaljubili

Jednu od najljepših manekenki današnjice osvojio je frajer za kojeg to možda ne biste očekivali

Lily Aldridge (Foto: Instagram) Lily Aldridge (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Aldridge (Foto: Getty) Lily Aldridge (Foto: Getty) Lily Aldridge Fantasy Bra (Foto: AFP) Lily Aldridge i Caleb Followill (Foto: AFP) Lily Aldridge i Caleb Followill (Foto: AFP) Lily Aldridge i Caleb Followill (Foto: AFP) Lily Aldridge (Foto: Instagram) Lily Aldridge (Foto: Instagram) Lily Aldridge (Foto: Instagram) Lily Aldridge (Foto: Instagram) +0 Lily Aldridge (Foto: Instagram) Galerija

Manekenka Lily Aldridge supruga Caleba Followilla upoznala je na slavnoj Coachelli.

Victoria's Secret anđelica 15. studenog proslavit će 33. rođendan.

Pogledaj i ovo Alessandra Ambrosio Jamie Mazur (Foto: Getty) Novi početak Vruće hlačice za ručak s bivšim, dok ju je doma čekao novi dečko za kojim je izgubila glavu

Radi se o američkoj manekenki Lily Aldridge koja je danas jedno od najtraženijih i najljepših lica u svijetu modelinga. Ipak, smeđokosa ljepotica prije nekoliko je dana preskočila godišnju revija brenda Victoria's Secret u New Yorku zbog trudnoće.

Manekenka očekuje drugo dijete sa svojim suprugom Calebom Followillom s kojim se vjenčala 2011. godine. Ljepotica i frontmen popularnog benda Kings of Leon godinu dana kasnije dobili su kćerkikcu Dixie Pearl, a obožavatelje su o drugoj trudnoći iznenadili u kolovozu 2018. godine na Instagramu.

U to vrijeme sretna obitelj bila je na ljetnom odmoru u sklopu kojeg su posjetili i Hrvatsku, točnije Nacionalni park Krku i Dubrovnik koje su nahvalili na sva zvona.

A ljubavna priča glazbeno-modnog para započela je 2007. godine na slavnom festivalu Coachella na kojem je Caleb nastupao s bendom.

"On je nastupao, a ja nisam mogla prestati razmišljati o njemu", priznala je jednom prilikom Lily te otkrila kako ih je zatim upoznao zajednički prijatelj. "Nisam mu htjela pokazati da mi se sviđa, pravila sam se da sam jako cool. Nismo izmijenili brojeve, no znala sam da ćemo se ponovno sresti. On je najcool muškarac kojeg sam ikad upoznala i moj najbolji prijatelj", otkrila je u intervjuu zaljubljena anđelica.

Par je uživao u ljubavi, a tri godine kasnije, Caleb je kleknuo. Ostalo je povijest, a uskoro dolazi još jedna kruna njihove ljubavi.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene