Uoči 40-og rođendana

Nakon što ga je odbacila, majka ga želi nazad

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Majka hollywoodske zvijezde Christiana Balea, nakon šet godina želi obnoviti prekinuti odnos sa svojim sinom jedincem.

Majka Christiana Balea očajna je u namjeri da se pomiri sa svojim sinom za njegov 40-i rođendan. Glumac i njegova majka ne razgovaraju od 2008. godine kada je Bale uhićen nakon što je navodno napao svoju majku i sestru Sharon u londonskom hotelu uoči britanske premijere filma 'The Dark Knight'.

Pogledaj i ovo Janko Popović Volarić Izmamili mu osmijeh! Pogledajte kakvo je iznenađenje dobio naš zgodni glumac, nije se uspio ni snaći: "Ne mogu ja ovo"

Jenny je sada pokušala stupiti u kontakt sa svojim sinom jedincem koji je ove godine nominiran za nagradu Oscar, kako bi izgladila odnos.

Scena iz filma 'Američki varalice' - U mikrovalnu stavila metal i... BUM!

'Šest godina dovoljno je dugo. Želim ga nazad. Zaista je tužno što nismo tako dugo razgovarali. Za mene je tužno. Za njega je također tužno. Njegova baka Edna ima već 90 godina te i ona želi kontakt s njime', izjavila je njegova majka Jenny za britanski Mirror te dodala da se bliži njegov 40-i rođendan pa bi bilo divno da se ponovno okupe i postanu obitelj.

Komentirala je i kako se više ne sjeća što je bio uzrok svađe, no da vjeruje da je Christian nešto pogrešno shvatio u njihovu razgovoru te izgubio živce.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene