borba s haljinom!

Šuput na važan događaj stigla u vjenčanici, raskošnu haljinu jedva je ugurala u automobil pri polasku!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/36 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput Josip Regovic Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Marko Grubnić, Maja Šuput i Igor Mešin Galerija

Maja Šuput za crveni tepih svečanog događaja odabrala je haljinu nalik vjenčanici, a dobila je i nagradu u kategoriji Zvijezda godine.

Maja Šuput iznenadila je sve modnim odabirom za crveni tepih događanja Story Hall of Fame, na kojem su dodijeljene nagrade istaknutim pojedincima iz javnog života.

Pogledaj i ovo Maja Šuput "Ovo je neprocjenjivo" Šuput ispunila rođendansku želju Bloomu, evo koga je on to poželio upoznati uživo: "Možeš li mene posvojiti, bar na mjesec, dva?"

Za tu prigodu prošetala je u bijeloj haljini nalik vjenčanici, koja je pjevačici otkrivala samo ramena. Bijela haljina privukla je pozornost zbog detalja tila i cirkona, ali i velikog proreza. Cijeli stajling vrckava Maja upotpunila je bijelim najlonkama, svečanim rukavicama, visokim valovitim repom od ekstenzija i prozirnim cipelama na petu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Također je i na Instagramu podijelila fotografiju, a pratitelji se nisu mogli nadiviti njezinu izgledu te su joj poručili: "Woow", "Izgledaš divno", "Predivna", "Goriš".

Šuput je došla u pratnji svojeg supruga Nenada Tatarinova, koji se odlučio za elegantne crne hlače, bijelu košulju, karirani sako i crne espadrile. Par je odavno poznat po svojoj usklađenosti u svakodnevnim, ali i svečanim kombinacijama.

Vratili su se iz Turske, u kojoj su se prošli tjedan odmarali, a voditeljica je objavila i jednu obiteljsku fotografiju s plaže na kojoj su se njezin muž i sin obukli isto, no najviše pozornosti privukao je preslatki Bloom, koji je i inače postao glavna zvijezda njezina Instagrama.

Podsjetimo, Maja i Nenad vjenčali su se 2019. godine, a sina su dobili u ožujku 2021.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus Nives Celzijus sa sestrom Mateom +29 Nives Celzijus Celebrity Nives Celzijus izvijala se u dvorištu pa pokazala tetovažu u malom crnom bikiniju koji se borio s oblinama

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 1 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 2 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht - 4 Blanka Vlašić +11 Blanka Vlašić i Ruben van Gucht Celebrity Blanka Vlašić odvela muža na Poljud pa ga potajno snimila tijekom utakmice i videosnimkom zabavila obožavatelje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene