Mali partijaner

Šuput objavila preslatku snimku Blooma iz izlaska, evo kako se snašao u disku, a bome se i lijepo dotjerao!

Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput/Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov - 4 Bloom Tatarinov - 3 Bloom Tatarinov - 2 Bloom Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 +19 Maja Šuput Galerija

Maja Šuput objavila je na Instagramu snimku na kojoj se njezin sin Bloom zabavlja u dječjem disku.

Pjevačica Maja Šuput pohvalila se da je njezin sin Bloom već bio u disku i u pričama na svom profilu na Instagramu pokazala kako se zabavljao.

"Bloom u baby disku", napisala je Maja uz video u kojem Bloom pleše obučen u tamne hlačice i svjetloplavu košulju, dok je kosu imao skupljenu u dvije pundžice. Čini se da mu je bilo itekako zabavno jer se posve uživio u atmosferu.

Maja je uz to objavila i snimku obiteljske vožnje jetcarom u obliku trkaćeg automobila na koju su ona i suprug Nenad izveli Blooma.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli majasuput (@majasuput)

Pjevačica je ovih dana s obožavateljima podijelila i fotografiju na kojoj pozira u bijelom kompletiću, a koji je posebno istaknuo njezinu utreniranu liniju.

Maja i Nenad ovo ljeto sa sinčićem Bloomom ljetuju u Hrvatskoj jer Maja ima krcat raspored s koncertima, a već neko vrijeme borave i u novom resortu u Istri gdje Bloom uživa u igri u bazenu.

Podsjetimo, Maja se za Nenada udala 2019. godine, 2021. godine njihov je brak obogatio sinčić kojeg Hrvati na Majinim društvenim mrežama obožavaju.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene