''legende, koga briga!''

Dok su svi gledali kuma koji baca keš na Maju Šuput, ona je tek u videu primijetila nešto drugo: ''Pa ja sam ovo naopako!''

Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 3 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 4 +21 Maja Šuput - 1 Galerija

Maja Šuput podijelila je urnebesnu snimku s posljednjeg vjenčanja na kojem je pjevala, a onda je shvatila da je haljinu koju je nosila zapravo obukla naopako.

Maja Šuput podijelila je videozapis s posljednjeg vjenčanja na kojem je pjevala, a na pozornici je veselo skakutala i pjevala svoju ''Svatovsku'' dok je kum na nju bacao novac.

Naša pjevačica se smijala i pjevala stihove iz pjesme koji se tiču upravo kuma na vjenčanju, a kad je kasnije gledala snimku shvatila je nešto urnebesno.

Naime, ljubičastu haljina s volanima koju je nosila obukla je naopako i to otvoreno priznala u opisu fotografije pa nasmijala pratitelje.

''Tek sam sad gledajući video shvatila da sam naopako obukla haljinu sinoć... Vi pretpostavljam gledate nešto sasvim drugo ... Vadi kume keš keš!'' napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

''Ti si sve!'', ''Legende, koga briga za haljinu'', ''Ma stoji ti i naopako!'', ''Nitko nije skužio'', pisali su joj pratitelji u komentarima uz emotikone koji plaču od smijeha.

A ne sumnjamo da haljina atmosferu na vjenčanju nikako nije pokvarila jer je Maja već godinama poznata kao kraljica svadbi te na svakom vjenčanju na kojem nastupa napravi pravu feštu.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Michelle Hunziker - 10 Michelle Hunziker - 9 Michelle Hunziker - 6 Michelle Hunziker - 5 +24 Michelle Hunziker - 4 Celebrity Neobični kupaći kostim ove 46-godišnje ljepotice nije uspio sakriti najintimnije dijelove kad se smočila u moru!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 7 Žanamari Perčić - 6 Žanamari Perčić - 5 Žanamari Perčić - 4 +27 Žanamari Perčić - 3 Celebrity Opaki motor ostao je u sjeni golišavih i bujnih atributa jedne od najseksi Hrvatica, evo zbog kojih su prizora neki zaključili da savršenstvo ipak postoji!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene