''Mame, sad me kužite...''

Šuput i Bloom za šetnju su se posebno sredili, a njihove iste frizure pokrenule su lavinu komentara Majinih pratitelja!

Maja Šuput Maja Šuput Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 6 Maja Šuput - 5 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 5 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 4 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 3 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput i Nenad Tatarinov - 1 +19 Maja Šuput - 2 Galerija

Maja Šuput i Bloom na ljetovanju nose iste frizure, a svi se slažu u jednome – da su s ovim punđicama apsolutno neodoljivi.

Naša pjevačica Maja Šuput pratitelje je iznenadila novim fotografijama sa sinčićem Bloomom u kojima su imali iste odjevne kombinacije od trapera. Maja je s Bloomom šetala po obali, a osim istih odjevnih kombinacija još je nešto bilo isto – njihove frizure.

Maja i Bloom nosili su dvije punđice na vrh glave, a njezini pratitelji složili su se da su pjevačica i sinčić neodoljivi.

''Mamimo! Sad me sve mame kuže…'', napisala je Maja u opisu fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by majasuput (@majasuput)

Brojne mame napisale su joj u komentarima da ju potpuno razumiju te da one također svojoj djeci rade iste frizure i odijevaju sličnu odjeću.

Međutim, ove fotografije pokrenule su i lavinu komentara pratitelja koji već dugo pišu da Bloom izgleda kao curica, a Maja se na ove zlobne komentare ne osvrće već dijete sređuje onako kako ona voli i hoće.

Prije toga, Maja, Bloom i Nenad Tatarinov vozili su se na jet caru po moru, a iz žutog automobila koji plovi po moru veselo su pozirali za Majin Instagram.

Maja i Nenad ovo ljeto sa sinčićem Bloomom ljetuju u Hrvatskoj jer je Majin raspored krcat koncertima, a već neko vrijeme borave i u novom resortu u Istri, gdje Bloom uživa u igri u bazenu.

Podsjetimo, Maja se za Nenada udala 2019. godine, a 2021. godine njihov je brak obogatio sinčić, kojeg Hrvati na Majinim društvenim mrežama obožavaju.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić - 14 Irena Pecotić - 15 Irena Pecotić - 13 Irena Pecotić - 12 +27 Irena Pecotić - 10 Celebrity Dok Splitom kruže šuškanja o prekidu Pece i Silvije, njegova bivša objavljuje sumnjive stihove: ''Kad počneš lutat...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 3 +27 Rita Ora - 4 Celebrity Premali gornji dio kupaćeg bio je glavni razlog zbog kojeg nitko nije skidao pogled sa slavne Kosovarke, a očito je i da je tijelo isklesala do maksimuma!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene