Svi pričaju o tome

Luksuzno vjenčanje slavnog para ima i mračnu stranu: "Okrutni ste, a ne glamurozni"

Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Instagram) Priyanka Chopra, Nick Jonas (FOTO: Getty) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Getty Images) Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +0 Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Galerija

Veza Priyanke Chopre i Nicka Jonasa brzo je završila luksuznim vjenčanjem u Indiji.

O njihovoj vezi počelo se šuškati u svibnju ove godine.

Pogledaj i ovo Meghan Markle oglasili se i influenceri Meghan Markle lansirala je prvi proizvod svoje nove tvrtke, a istu stvar je prodavao i kralj Charles, evo o čemu je riječ!

Radi se o holivudskoj glumici i bivšoj Miss svijeta Priyanki Chopri i glazbeniku Nicku Jonasu, koji su ubrzo nakon toga otputovali u njezinu rodnu Indiju, a navodno je glazbenik tada i upoznao njezine roditelje.

Tijekom putovanja na Instagramu je u pričama objavio video lijepe glumice kako pleše te napisao "ona" uz zaljubljene emotikone te tako potvrdio kako su više od prijatelja. Par se u javnosti prvi puta pojavio zajedno u svibnju ove godine na slavnoj Met Gali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Već u srpnju par se zaručio, a raskošno vjenčanje održano je u Indiji prošlog vikenda. Inače, lijepa glumica 10 je godina starija od svog novopečenog supruga, no čini se da im razlika u godinama nimalo ne smeta.

Vjenčanje je, pogađate, bilo vrlo raskošno, a dio javnosti smatra da je bilo i pretjerano. Naime, ono je trajalo tri dana, a na njemu je bilo 250 najbližih prijatelja i članova obitelji. Bio je tu i indijski premijer Narendra Modi, dok se vojvotkinja od Sussexa i bliska prijateljica mladenke Meghan Markle ipak nije pojavila zbog trudnoće.

Par se nekoliko puta presvlačio u luksuzne komade, posebno mladenka u čak tri vjenčanice koje su na sebi imale čipku, svilu, dijamante, smaragde, bisere te veo od čak 22 metra. Prva ceremonija održana je u palači Umaid Bhawan u kojoj noćenje stoji 60 tisuća dolara, a svaki gost kući je otišao s vrećicama zahvale koje su sadržavale luksuzni šampanjac, monogramom personalizirane etuije za putovnice te mini torte.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Priyanka Chopra (@priyankachopra) on

Slavna PETA posebno je iskritizirala mladence te ih nazvala okrutnima zbog činjenice da su u obredu sudjelovale i životinje, kao npr. slonovi i bijeli konj na kojem je stigao mladoženja. "Priyanka očito nije bila obaviještena da sudjeluje u zlostavljanju životinja", rekao je Manilal Valliyate iz PETA India. "Promicanje okrutnosti prema životinjama koje nemaju izbora ne čini te velikom ili glamuroznom već sve suprotno", izjavio je.

Podsjetimo, Nick je pred prelijepu Indijku kleknuo tijekom proslave njezinog 36. rođendana u Londonu, a prsten je odabrao u poznatoj draguljarnici Tiffany koju su navodno zatvorili kako bi on izabrao savršeni prsten.

Iako su se neki internetski korisnici pitali koliko će ova veza potrajati zbog ekspresnog zaljubljivanja i zaruka, ceremonije su bile nabijene emocijama: velikim osmijesima na licima mladenaca te suzama radosnicama.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Justin Bieber i Hailey Baldwin (Foto: Profimedia) Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) +6 Hailey Baldwin i Justin Bieber (Foto: Profimedia) Celebrity Sad znamo tko vježba: Supruga problematičnog glazbenika pokazala utegnutu guzu

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Kesovija (Foto: Dnevnik.hr) Kristina Kesovija (Foto: Dnevnik.hr) Kristina Kesovija i Matea Jambreković (Foto: PR) Kristina Kesovija (Foto: Instagram) +1 Kristina Kesovija Farma (Foto: PR) Celebrity Gdje je nestala farmerica Kristina? Život joj se okrenuo naglavačke, uslijedile su goleme promjene

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Ema Gračan (FOTO: Instagram) Ema Gračan (FOTO: Instagram) Ema Gračan (FOTO: Instagram) Daniela Mihalić Gračan i kćer Ema (Foto: Dnevnik.hr) - 3 +1 Daniela Mihalić Gračan i kćer Ema (Foto: Dnevnik.hr) - 4 Celebrity Majčinim stopama: Kći Danijele i Nenada Gračana postala Kraljica Hrvatske

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene