"Dobri ste, zgodni"

Luka Nižetić objavio fotku s ocem, pozirali su bez majica, a jedna je stvar svima odmah postala jasna!

Luka Nižetić (Foto: Instagram) Luka Nižetić (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Luka Nižetić (Foto: Instagram) Galerija

Luka Nižetić objavio je na Instagramu fotografiju s ocem Milom na kojoj poziraju bez majici i to povodom Dana očeva.

Naš pjevač Luka Nižetić nije propustio priliku da čestita Dan očeva svom ocu Mili putem društvenih mreža, a objavio je i njihovu zajedničku fotografiju koja je izmamila uzdahe njegovih obožavateljica.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić ''zrelost mi odgovara'' Luka Nižetić o svojim fotografijama zbog kojih padaju komplimenti: ''Brinem o sebi i zadovoljan sam svojim životom''

"Moj otac Milo i ja. Dan iz raja. Svetac. Ljeto 2021. Sretan Očev dan svim tatama!", napisao je Luka uz fotografiju na kojoj on i otac poziraju bez majica i na kojoj se vidi od koga je naslijedio dobre gene.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)

"Aaaaaa Milo! Sad mi je jasno", "Predivno za vidjeti", "Dobri ste, zgodni, kao iz nekog filma", "Obožavam", "Koji je on super čovjek", komentirali su Lukini pratitelji.

Luka je pokazao oca nekoliko puta na Instagramu, a jednom je prilikom sve komplimente pokupila njegova majka Marija, koja je također pozirala s njima. Osim Luke, njegovi roditelji imaju i kći Petru koja je također dobro poznata domaćoj javnosti iz vremena kada je radila kao voditeljica.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina Mario Ožbolt, Albina +16 Mario Ožbolt, Albina Celebrity Albina objavila fotku s prezgodnim kolegicama, da ne bi bilo zabune pojasnila i o čemu se radi: "Ovo nije izlog vjenčanica!"

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene