"Dosta zaj********"

Luka Nižetić požalio se na formu, ali komentari divljenja samo pljušte: "Ja ti kao muškarac zavidim"

Luka Nižetić Luka Nižetić Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Nižetić Luka Nižetić Luka Nižetić - 2 Luka Nižetić - 1 Luka Nižetić - 3 Luka Nižetić - 5 Luka Nižetić - 7 Luka Nižetić - 3 +0 Luka Nižetić Galerija

Luka Nižetić objavio je na Instagramu fotografiju mišićavog tijela i najavio povratak tesanju kondicije.

Luka Nižetić raspametio je svoje pratitelje na profilu na Instagramu, i to najnovijom fotografijom, na kojoj pokazuje isklesano tijelo kojim mami brojne uzdahe.

Pogledaj i ovo Luka Nižetić i Faris Pinjo kao Lana Jurčević, TLZP nešto je tu čudno Luka Nižetić i Lana Jurčević ponovno zajedno, ali što se njoj dogodilo? "Ma, vidi ti tu ljepoticu!"

"Dosta zaj******** više. Majko rutino, vraćam ti se", napisao je 39-godišnji Luka uz fotografiju na kojoj pozira odjeven samo u sportski dres.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Nižetić (@lukanizetic)

"Svaka čast luka, ja kao muškarac zavidim ti na ekstra liniji", "Svaka čast, čista petica", "Majkoo mila", "Bravo", dio je komentara koje je dobio.

Luka izgleda sjajno i puno vremena provodi u teretani, a svoje je isklesane neodoljive mišiće pokazao je ljetos na fotografijama s kupanja na otoku Visu.

Serija crno-bijelih fotografija prikazala je Lukin torzo u moru te nekoliko kadrova mjesta na otoku. Pratitelji su i tada pohvalili njegov izgled komentirajući da je ''seks-bomba'', ali mnogo njih osvrnulo se i na predivnu plažu na kojoj Luka boravi.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk Irina Shayk i Bradley Cooper +10 Irina Shayk - 2 Celebrity Prošetala je u haljini golih leđa i bez grudnjaka, a sve to ostalo je u sjeni drugog detalja kojem nisu odoljeli brojni frajeri

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Brigitte Nielsen - 3 Brigitte Nielsen - 4 Brigitte Nielsen - 5 Brigitte Nielsen - 1 +17 Brigitte Nielsen i Mattia Dessi (Foto: Profimedia) Celebrity S petim suprugom dobila je dijete u 55. godini, a bila je u braku i s poznatim snagatorom koji se nedavno rastao

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene