Tajnovita španjolka

Ima razlog zbog kojeg muža ne želi svugdje pratiti, vezu su uvijek skrivali od javnosti, ali svadba je bila raskošna i u dvorcu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rafael Nadal i Xisca Perello prošle su se godine vjenčali nakon 14 godina veze, a ona izbjegava javnost i društvene mreže.

Tenisač Rafael Nadal (34) svaku pobjedu prvo proslavi sa suprugom Xiscom Perello (32) ako je tada u publici, no ona često izbjegava svjetla reflektora. 

Pogledaj i ovo Rafael Nadal, Maria Francisca Perello (Foto: Profimedia) Poseban par Njihova ljubav traje već 17 godina, ali tajnovita ljepotica ne voli se pojavljivati uz slavnog sportaša, kaže da za to ima dobar razlog

Nadal je u nedjelju 13. put osvojio teniski turnir u Parizu Roland Garros i odmah poletio do svoje drage. Supružnici su u braku od listopada 2019., kada su ozakonili svoju 14-godišnju vezu. 

Inače, Maria Francisca Perello, poznatija kao Xisca, radi u osiguranju i diplomirala je poduzetništvo, a usto je projektni direktor u Fondaciji Rafa Nadal, koja promovira osobnu i društvenu integraciju i razvoj djece i mladih kroz sport u Španjolskoj i Indiji. Prema pisanju stranih medija, započela je vezu s tenisačem 2005., no poznavali su se mnogo godina ranije. 

Svoje su zaruke objavili u siječnju 2019., a vjenčali su se u listopadu iste godine. Svadbu su imali u dvorcu La Fortaleza na španjolskom otoku Mallorca, gdje se Nadal rodio. Došlo je 350 gostiju, a među njima su bili glumci Tom Hiddleston, Olivia Colman i Hugh Laurie. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ya para despedirme de todos vosotros os dejo este último gran recuerdo del 2019 y aprovecho para desearos todo lo mejor para el 2020!@volvoreta @brunellocucinelli_brand

A post shared by Rafa Nadal (@rafaelnadal) on

Supružnici nemaju djecu, no Rafael je svojedobno rekao da mu se sviđa sebe zamišljati u ulozi oca. Istaknuo je da bi volio da on i Xisca pričekaju da završi tenisku karijeru kako bi se mogao djeci potpuno posvetiti. 

"Volio bih imati djecu: sinove, kćeri... Ja sam osoba koja voli djecu i obiteljski sam čovjek", ispričao je. 

Xisca je u jednom od rijetkih intervjua objasnila zašto je odlučila ne dolaziti na većinu teniskih mečeva svog muža. Naime, istaknula je da želi sačuvati njihov odnos i da mu ne bi htjela poremetiti koncentraciju prateći ga svugdje. 

"Treba svoj prostor kada se natječe i sama ideja da se povlačim tamo i čekam ako me slučajno zatreba u kojem trenutku zamara me. To bi me gušilo i Rafael bi se brinuo za mene. Da ga pratim svugdje, mislim da se ne bismo više tako dobro slagali", zaključila je. 

Inače, Xisca nema profil na društvenim mrežama, a Nadal rijetko dijeli njihove zajedničke fotografije. 

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Nives Celzijus Celebrity Nives se zakopčala do grla, ali fotografija na Instagramu otkrila je kako ova haljina zaista izgleda

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene