Sjećate ih se?

Ljubavna priča zvijezda hit-serije uz koju smo odrasli činila se idiličnom sve dok nisu isplivali mučni detalji

Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Getty Images 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Sophia Bush (Foto: Getty Images) Sophia Bush (Foto: Getty Images) Sophia Bush (Foto: Getty Images) Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) +0 Chad Michael Murray (Foto: Getty Images) Galerija

Ljubavna priča Chada Michaela Murrayja i Sophie Bush jedna je od onih za koje smo svi navijali da uspiju - no to se nije dogodilo.

Početkom 2000-ih serija "One Tree Hill" bila je najveći hit. Svi su je pratili i navijali za svoje omiljene likove, a mnogima se i srce slomilo kada je napokon došla svome kraju. Ta američka saga o odrastanju, ljubavi i spletkama bila je omiljena tinejdžerskoj, ali i nešto starijoj publici, a radnja je pratila živote dva polubrata, Lucasa i Nathana Scotta. 

Pogledaj i ovo Hilarie Burton nešto se promijenilo Pamtimo je kao slatkicu iz omiljene serije, zaštitnog znaka se odrekla, a evo gdje je danas i čime se bavi

Različiti karakterima i stilom, Lucas i Nathan odrastaju pred očima gledatelja, a oko njih se stalno pletu ljubavne intrige. Svima vjerojatno najdraži par te serije bili su upravo glumci Chad Michael Murray, koji je utjelovio Lucasa, i Sophia Bush, koja je u seriji glumila njegovu nesuđenu ljubav Brooke Davis. 

Kada su se Chad i Sophia spetljali i u stvarnom životu - obožavatelji serije pali su u delirij. Nitko nije bio sretniji od vjernih fanova koji su svaku novu epizodu te hit-serije očekivali s nestrpljenjem. Ipak, iako se njihova veza činila idiličnom - neslavno je završila. 

Naime, Chad i Sophia zaljubili su se jedno u drugo u svojim ranim dvadesetim godinama, snimajući zajedno i provodeći sate i sate pred kamerama. 2003. započeli su romansu koju nisu uspjeli dugo sakriti od javnosti i medija.

Postali su celebrity par broj jedan, paparazzi su ih u stopu pratili, a oni se nisu libili razmjenjivati nježnosti na crvenim tepisima. Nakon dvije godine veze, odlučili su uploviti u bračnu luku pa se tako svadba odžala u proljeće 2005.

Međutim, unatoč tome što je sve izgledalo kao u bajci, a svijet se nije mogao zasititi novopečenog bračnog para, nakon samo pet mjeseci braka svemu je došao kraj. Sophia i Chad su obznanili da se rastaju - i to ne u najboljim odnosima. 

Naime, Sophia je zatražila za poništenje braka s Chadom tvrdeći da je bila prevarena kada se udavala, no sud je odbacio njezin zahtjev, pa je na kraju službeni razvod dobila tek krajem 2006. godine. Tada je priznala kako se osjećala potpuno emocionalno slomljenom jer je uvijek mislila da će se udati samo jednom u životu. 

Javnost dugo nije znala zbog čega je ljubav pukla, d bi prošle godine Sophia otvorila dušu nakon 13 godina i otkrila kako je osjećala ogroman pritisak da se uda - iako to nije željela. 

"Bili smo glupi klinci koji uopće nisu trebali biti ni u vezi, a kamoli u braku", rekla je 2018. Sophia dok je Chad o cijeloj situaciji mudro šutio. 

"Koliko sam tada uopće godine imala? Bilo je to negdje sredinom druge sezone serije. Mislim da smo svi bili negdje u 22. godini života. Bili smo jako glupi i mladi", započela je Bush, a onda na pitanje je li njezino tadašnje vjenčanje i Chadova prosidba bio romantičan čin odgovorila: "Ne znam, iskreno, to nije bilo nešto što sam stvarno htjela napraviti", rekla je Sophia za Daily Mail. Glumica danas ima 37 godina i više se nikad nije udala. 

Napomenula je i kako je cijela produkcija i publika bila veliki razlog zbog kojeg je pristala na udaju, iako je znala da za nju nije bila emocionalno spremna.  

Ovaj glumački par na kraju je prekinuo sve veze, a Sophia je počela izlaziti s drugim kolegom iz serije - Jamesom Laffertyjem. Zatim je pak bila s Austinom Nicholsom koji je zbog nje pristao glumiti u "One Tree Hillu", a na kraju je i s njim prekinula 2012. godine. 

Tako je ljepotica okušala ljubavnu sreću s čak troje glumačkih kolega, no s niti jednim nije pronašla trajnu sreću. 

Chad je pak imao više uspjeha u ljubavi. Nakon razvoda od Sophie počeo je izlaziti s Kenzie Dalton s kojom se i zaručio, no nakon sedam godina veze ipak su se odlučili razići, ali u dobrim odnosima. 

Treća Chadova streća donijela mu je brak i djecu, pa se svakako može reći da se on uspio obiteljski skrasiti. Naime, 2014. je prohodao s glumicom Sarah Roemer, a oženio ju je već sljedeće godine. Iste godine dočekali su i svoje prvo dijete, sina, da bi dvije godine kasnije na svijet došla i kćerkica. 

Danas možda žive odvojenim životima, no Chad i Sophia kao Lucas i Brooke ostali su u srcima gledatelja diljem svijeta urezani kao savršen par iz "One Tree Hilla" koji nažalost u stvarnom životu nije uspio opstati. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene