Uvijek brutalno iskrena!

Glavna članica žirija ''Plesa sa zvijezdama'': "S plesačima sam stalno u kontaktu, ali sa zvijezdama..."

Paula Jeričević i Tamara Despot (Foto: Instagram) Paula Jeričević i Tamara Despot (Foto: Instagram) Instagram 1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Jeričević i Tamara Despot (Foto: Instagram) Tamara Despot na vježbi pjevanja (Foto: IN Magazin) - 1 Tamara Despot na treningu (Foto: IN Magazin) - 1 Tamara Despot (Foto: Andrea Paić) Viktorija Đonlić Rađa i Tamara Despot (Foto: Tibor Marochini) Tamara Despot (Foto: IN Magazin) +0 Tamara Despot (Foto: Nova TV) Galerija

Radi se o svestranoj Tamari Despot, koja je i profesorica, profesionalna plesačica te trenerica, a dugi niz godina provela je i u Dinamu kao članica stružnog stožera te kondicijska trenerica.

U "Plesu sa zvijezdama" riječ ove žene bila je zadnja.

Pogledaj i ovo Plesači u emisiji Ples sa zvijezdama (Foto: IN Magazin) Atmosfera se zagrijava! Show samo što nije počeo: Voditelji, žiri i plesači "Plesa sa zvijezdama" nikad spremniji za izlazak na pozornicu

Radi se o svestranoj Tamari Despot, koja je i profesorica, profesionalna plesačica te trenerica, a dugi niz godina provela je i u Dinamu kao članica stružnog stožera te kondicijska trenerica.

Ovoga puta u spomenutom showu nije plesala, već je bila glavna članica žirija koja je nas je itekako znala nasmijati komentarima iz emisije u emisiju. Ipak, kada je trebala biti stroga, Tamara nije imala problema s iskazivanjem te emocije. Kako je često isticala u ranijim intervjuima, kod nje se ništa ne obavlja polovično: ili se radi kako treba ili nikako.

"Meni se ništa nije promijenilo od završetka showa jer ne trošiš vrijeme kao kad plešeš u nekom showu. Posvetila sam se malo više svom djetetu, svojoj Anji, pa te nedjelje sada koristim kako bi bila s njom", otkrila nam je odmah na početku. I četveročlani žiri showa, sastavljen još i od Dinka Bogdanića, Almire Osmanović i Nicolasa Quesnoita, tijekom 12 tjedana emitiranja dobio je svojevrsni zvjezdani status.

"Mislim da nam je svima ta nova uloga, osim Dinka koji je to radio već prije, na početku donijela malo treme i privikavanja na cijeli taj koncept. Mene se posebno dojmila ta kohezija koja se razvila između nas četvero, prijateljstvo koje se razvilo, puno smo se zbližili i postali nekako intimniji", otkriva nam u nastavku Tamara, koju smo pitali i čime bi se bavila u životu da nije u plesnoj profesiji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

"Ja mislim da sam rođena da budem predavač. Profesor po edukaciji jesam, ali odmalena sam znala što želim biti. Primjerice, doktorica ne bih bila sigurno", kroz smijeh poručuje Tamara, koja kroz život ide vrlo odlučno od malih nogu. Ipak, priznaje kako nikada nije bila tip osobe koji traži pretjeranu podršku ljudi oko sebe.

"Dosta sam samouvjerena i samosvjesna i znam što hoću i znam koliko se moram potruditi za nešto. Meni vam je najbitnije da mi je sve doma posloženo, da ja mogu ostvariti sve svoje ambicije, da mi nije taj dio života težak pa da me to sprječava u nečemu", kratko i jasno poručuje.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ples sa zvijezdama (@plessazvijezdama) on

Naše zadnje pitanje odnosilo se na to hoće li ostati u kontaktu s kandidatima showa koje je pažljivo promatrala i ocjenjivala puna tri mjeseca. "Što se tiče plesača i plesačica, s njima se družim svakodnevno. Odlazimo na pića, družimo se na ovakvim eventima poput ovoga Zadovoljna akademije, ali što se tiče zvijezda, nisam tip koji stječe neka duboka prijateljstva u ovakvim situacijama. Meni je drago što sam ih upoznala i da smo se lijepo družili kroz emisiju, no svatko ima svoje živote i idemo dalje", zaključila je u svom stilu.

Kako god bilo, mi Tamari želimo još puno privatnih i poslovnih uspjeha! 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: AFP) Ivana Trump i Rossano Rubicondi (Foto: Profimedia) Ivana i Donald Trump (Foto: AFP) Ivana i Donald Trump (Foto: AFP) +5 Ivana i Ivanka Trump (Foto: AFP) Celebrity Potez očajnika: 70-godišnja bogatašica ostavila 47-godišnjeg Talijana, on joj brutalno izvrijeđao djecu

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene