Mama i kći u izlasku

Iako nikad nije skrivala ljubav prema botoksu i nožu, danas izgleda bolje i od 18-godišnje kćeri

Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: Getty) Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: Getty) Getty 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: Getty) Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: AFP) Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: AFP) Lisa Rinna (Foto: Getty) Lisa Rinna (Foto: Getty) Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) Lisa Rinna i Harry Hamlin (Foto: Getty Images) Lisa Rinna (Foto: Getty Images) Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: Getty) +0 Lisa Rinna i Amelia Grey (Foto: Getty) Galerija

Glumica i reality zvijezda Lisa Rinna u Los Angeles je stigla s najmlađom kćeri Amelijom Gray.

Mama i kćer sredile su se za službeni izlazak u Los Angelesu na slavnom Beautyconu.

Pogledaj i ovo showbuzz Prozirno i crno Svima pokazala svoje savršene grudi!

56-godišnja glumica i reality zvijezda Lisa Rinna na crvenom tepihu se pojavila ruku pod ruku s 18-godišnjom kćeri Amelijom Gray, a mnogi su komentirali kako izgleda bolje i mlađe i od vrlo mlade kćeri.

I dok je 18-godišnjakinja blistala u bijelom od glave do pete, njezina atraktivna mama potrudila se da sve oči budu uprte u nju u divljem, leopard izdanju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lisa Rinna (@lisarinna)

Za Lisu je odavno poznato kako je nekoliko puta bila pod nožem te kako redovito koristi tretmane botoxom, a čini se kako se i njezina nasljednica voli dotjerivati kod kirurga, jer velike usnice nikako nisu mogle proći neopaženo.

Ipak, zvijezda reality showa "The Real Housewives Of Beverly Hills" izgleda vrlo zdravo nakon godina borbe s problemima u prehrani, a s anoreksijom se bori i njezina najmlađa kći Amelia. O svemu tome, Lisa se nedavno raspričala u jednom talk showu.

"Imam li ja problema s hranom? Vjerojatno imam, jer sam dio zabavne industrije. Da li se to odrazilo na moju kćer? Vrlo vjerojatno jest! Ipak, istu težinu imam od 20. godine. Nisam bulimična, a mislim niti anoreksična, no išla sam na terapije. Ne mogu se kriviti za probleme svoje kćeri, no opet se krivim", iskreno je priznala.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Lisa Rinna (@lisarinna)

Istovremeno, mlada brineta otvoreno govori o svojoj borbi kako bi pomogla ženama diljem svijeta sa sličnim problemom.

Ameliju i stariju kći Delilah Belle, Lisa je dobila u braku s glumcem Harryjem Hamlinom s kojim se vjenčala davne 1997. godine.

Lisa je Harryju treća supruga, ali i pomajka njegovom sinu iz prijašnje veze.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Hemsworth i Miley Cyrus (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) +4 Miley Cyrus i Liam Hemsworth (Foto: Profimedia) Celebrity Obitelj preklinje glumca da prekine sve veze s bivšom suprugom koja se jako čudno ponaša
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene