Netipična obitelj

Slavna glumica rođena je u zatvoru, majci to nikad nije zamjerila, no ona joj je priuštila još jedan udarac

Leighton Meester (Foto: Getty) Leighton Meester (Foto: Getty) Getty 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Leighton Meester (Foto: Getty) Gossip Girl (Foto: Getty) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Leighton Meester i Adam Brody (Foto: Getty) Leighton Meester (Foto: Instagram) Leighton Meester (Foto: Instagram) Leighton Meester (Foto: Instagram) Leighton Meester (Foto: Instagram) +0 Leighton Meester (Foto: Instagram) Galerija

Leighton Meester proslavila je uloga Blair Waldorf u teen seriji "Gossip Girl".

Leighton Meester američka je glumica i pjevačica.

Pogledaj i ovo Amir Bukvić Uz bok svjetskim zvijezdama Amar Bukvić objavio fotografiju s omraženom "Tračericom" te otkrio kako su provodili vrijeme iza kamera

33-godišnja Teksašanka zapravo je poznatija kao glumica, a proslavila se ulogom u teen seriji "Gossip Girl", za koju je nedavno otkriveno kako se vraća na male ekrane.

Prema trenutno dostupnim informacijama, serija će se prikazivati na platformi HBO Max, sastojat će se od 10 epizoda i prikazivat će događaje koji se odvijaju 8 godina nakon završetka originalne priče. Ipak, još uvijek nije potvrđeno vraćaju li se na male ekrane zvijezde serije poput Blake Lively, Penna Badgleyja, Leighton i Eda Westwicka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gossip Girl (@gossipgirll) on

Podsjetimo, spomenuta serija počela se emitirati 19. rujna 2007. godine, a završila je nakon 6 sezona i 121 epizode. Leighton je pripala uloga "kraljice škole" Blair Waldorf, čija je najbolja prijateljica bila Serena van der Woodsen, lik koji je proslavio i Blake Lively.

Iako je Leighton izdala nekoliko glazbenih albuma te ostvarila brojne druge filmske i televizijske uloge, uglavnom je ostala zapamćena kao Blair. A dio medijske pažnje dobila je i zbog činjenice da je rođena u zatvoru. I da, dobro ste pročitali.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leighton Meester (@itsmeleighton) on

Naime, u vrijeme njezina rođenja njezini roditelji odsluživali su kaznu u saveznom zatvoru zbog umiješanosti u lanac krijumčara droge, koju su prenosili s Jamajke u Sjedinjene Američke Države. Njezina majka Constance uspjela je roditi kćer u bolnici te ju dojiti tri mjeseca u kući na pola puta, no morala se nakon toga vratiti u zatvor te odslužiti kaznu do kraja.

U tom razdoblju za Leighton su se brinuli djed i baka, no glumica je u intervjuima često isticala kako je imala lijepo djetinjstvo i normalan odgoj, unatoč kriminalnoj prošlosti njezinih roditelja. "Shvatila sam da ne možete nikoga osuđivati – osobito roditelje za ono što su učinili u svojoj prošlosti", izjavila je. Njezini roditelji razveli su se 1992. godine, no Leighton je i kasnije imala problema s majkom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leighton Meester (@itsmeleighton) on

Naime, 2011. godine međusobno su se sudski tužile zbog novca koje je glumica dala za liječenje mlađeg brata Alexandera, koji boluje od brojnih zdravstvenih problema. Navodno je njihova majka taj novac potrošila za uljepšavanje, botoks i ekstenzije, a ona je zatim podnijela protuužbu u kojoj je tužila kćer da je prekršila njihov ugovor, ali i za fizičko zlostavljanje. Tako je tvrdila kako joj je Leighton usmeno obećala 10 tisuća dolara mjesečno, no dobivala je samo 7500 te je zatražila i novac za "žrtvovanje vlastite sreće" kada se zbog njezine glumačke karijere morala preseliti u Los Angeles.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leighton Meester (@itsmeleighton) on

Nakon što je sud odbio njezine tvrdnje, Constance je otišla korak dalje te optužila kćer da joj zove razne državne službe i izmišlja tvrdnje da zlostavlja Alexandera. Ipak, sud je presudio u korist Leighton, koja je na kraju pristala svakako pokriti troškove liječenja svoga brata.

Glumica je od 2014. godine u sretnom braku s kolegom Adamom Brodyjem, s kojim ima kćer Arlo Day, a par se upoznao na setu 2010. godine. Ipak, par je vrlo tajanstven kada su u pitanju detalji njihova odnosa. 

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) Rita Ora (Foto: Instagram) +1 Rita Ora Franka (Foto: Dnevnik.hr) Zanimljivosti Koncert Rite Ore u Zadru očekuje teški debakl: Tražila je milijun i pol kuna, a ulaznice se ne prodaju

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene