Otkrila što ju je ugrijalo!

Lana Jurčević pokazala tanku haljinicu u kojoj je nastupila na hladnih 10 stupnjeva, a koja je istaknula njezine savršene obline

Lana Jurčević Lana Jurčević Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 6 Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 5 Lana Jurčević - 3 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević Lana Jurčević Lana Jurčević - 4 Lana Jurčević - 3 +12 Lana Jurčević Galerija

Lana Jurčević nastupila je u haljinici na bretele na hladnih 10 stupnjeva, ali je otkrila što ju je ugrijalo u tom trenutku.

Jedna od omiljenih hrvatskih pjevačica Lana Jurčević unatoč dobrom poduzetničkom pokretu ne zanemaruje svoje vjerne obožavatelje koji ju prate još od početaka njene pjevačke karijere, a to je dokazala i svojim posljednjim nastupom.

Pogledaj i ovo Lana Jurčević - 1 ''Moje sve!'' Lana Jurčević novim prizorima s kćerkicom raznježila pratitelje, majčinstvo joj baš predivno stoji: ''Kako je medena!''

Naime, Lana je u Ljubljani nastupila u haljinici na bretele iako je vani naglo zahladilo te je bilo samo 10 Celzijevih stupnjeva.

U šljokičastoj haljinici ispod koljena koja je istaknula Lanine atribute i obline, Lana je veselo skakutala po pozornici i podijelila kako izgleda njen izlazak na pozornicu. I sama se osvrnula na niske temperature, ali otkrila je što je nju ugrijalo.

''Sinoć je bilo oko 10 stupnjeva, ali za vrijeme i nakon nastupa u Ljubljani, krv se zagrije i nema zime!'' napisala je Lana u opisu fotografija na kojima je pozirala.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

''Kako izgleda tih 60 sekundi prije izlaska na stage. Svega tu bude, i šta se vidi i ne vidi. Ali sreća najvećaaa!'' podijelila je uz videozapis njenog ulaska na pozornicu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by La Lana (@lalana)

Poput holivudske dive, Lana je oduševila okupljene svojom odjevnom kombinacijom, a već nekoliko puta na Instagramu se sama osvrnula na temu svojeg izgleda i kilograma, a ranije ove godine za In Magazin se pohvalila da danas ima više samopouzdanja nego prije nekoliko godina.

"Jesam li ja imala ovo samopouzdanje prije pa ni pet godina, ni deset, ni petnaest? Takvo kakvo imam sada, ali puno je tu i rada na sebi i samodokazivanja, puno je tu nekih faktora. Mene danas ne određuje jel' ja imam 55 kila ili 75, jel' imam ono prišt nasred čela. Tako mi je svejedno što tko misli, bitno da sam ja dobro sa sobom", zaključila je Lana te jednom i na Instagramu dodala:

"Kad gledam neke stare snimke, eeee ne vjerujem koliko sam bila mršava. Malo i premršava. I iskreno ne smeta mi ovo malo škembice sad, skroz sam si fajn u svojoj koži… Nego, možda je vrijeme da se pokrenem… Da mi kosti i mišići ne zakržljaju, treba koncerte još odskakati (hrpu nadam se) i tko zna što još. Slušam prijedloge za neke dobre aktivnosti, treninge?" napisala je.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger Christopher Schwarzenegger +11 Christopher Schwarzenegger i Maria Shriver Nekad i sad Sin slavnog snagatora skrivao se od javnosti zbog izgleda, koji mu je teško padao, a sada impresionira sve oko sebe!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria +19 Eva Longoria - 1 Celebrity Glumica kojoj nitko ne bi dao 47 godina pohvalila se božanstvenom figurom: ''Tko još hvata malo ljeta?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene